POSNA KROMPIR SALATA Slasno predjelo koje krepi organizam u trenu
Nimalo ne zaostaje za originalom.
Potrebno je:
- 7 krompira
- 2 crna ili crvena luka
- 1 limun
- 5 kašika ulja
- 2 kašike sirćeta
- peršun
- po želji dodajte malo posnog majoneza
Priprema:
Operite i oljuštite krompire, pa ih skuvajte. Onda ih isecite na kocke. Luk oljuštite i isecite na trake, pa dodajte krompiru. Posolite i pobiberite. Dodajte sok od limuna, ulje i sirće. Dobro sve izmešajte, pa dodajte posni majonez u salatu.
Možda vas zanima:
DELUKS KROMPIR SALATA Raspametiće goste na svečanoj trpezi, a priprema je nikad lakša
Nećete moći da prestanete da jedete.
KROMPIR SALATA SA MLADIM LUKOM Slanina joj daje posebnu draž, a nikad kremastija
Napravi se lako, a smaže odmah.
SLASNA KROMPIR SALATA Idealno se slaže sa ribom, a pogodna za dane Petrovskog posta
Dodajte kao prilog ribi ili omiljenom posnom jelu, bićete oduševljeni ukusom.
SOČNA KROMPIR SALATA Ovakvu do sada niste jel, aromatična i ukusna, a posna
Slaže se sa raznim jelima, a osvaja na prvi zalogaj.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)