POSNI KROMPIR PAPRIKAŠ Ukusan i slasan, a krepi organizam u trenu
Sočno jelo držaće vas dugo sitim.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

RIBLJI PAPRIKAŠ NA SREMSKI NAČIN Gurmansko jelo za dane posta koje pomera granice dobrog ukusa
Sočan i ukusan, pravi raj za nepca.

POSNI KROMPIR PAPRIKAŠ Zagrejaće vam dušu i telo, a pravi je raj za nepca
Fenomenalno i sočno, a posno jelo.

MANASTIRSKI PAPRIKAŠ Držaće vas dugo sitim, a jeftin i sočan, nećete osetiti da nedostaje meso
Ukusno jelo idealno za dane posta, a pravi raj za nepca.

DUNAVSKI PAPRIKAŠ POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Aromatično jelo sa ribom za prave gurmane, a posno
Posni paprikaš raspamtiće i one izbirljive, a riba i vino mu daju poseban šmek.
- 1,5 kg krompira
- 3 glavice luka
- 3 šargarepe
- mlevena začinska paprika
- 1-2 kašike paradajz pirea
- ulje
- biber
- suvi biljni začin
- peršun
- celer
Priprema:
Oljuštite krompir pa ga isecite na krupne kocke. Propržite na ulju sitno seckan crni luk, pa umešajte šargarepu sečenu na kolutove. Kada luk postane staklast dodajte krompir i kašičicu soli. Dinstajte uz dolivanje vode, pa umešajte mlevenu začinsku papriku. Prelijte toplom vodom da ogrezne pa kuvajte, sve dok krompir ne omekša. Dodajte paradajz pire i suvi biljni začin, pa zapržite belom zaprškom (pomešajte kašiku brašna u 50 ml vode).

PUNJENO BELO MESO SA KAJMAKOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju
Držaće vas dugo sitim, a osvaja od prvog zalogaja.

KRMENADLE SA BELIM LUKOM Pravi raj za nepca, a meso se lepi za prste
Slasne i pikantne, ovakve do sada niste jeli.

AROMATIČNA BUNDEVARA Sočna pita po starom receptu iz bakine kuhinje
Ukusna i slatka, prste da poližete.

SOČNI GULAŠ Po receptu bez mane, pravi raj za nepca
Držaće vas dugo sitim.

RIŽOTO SA MESOM I POVRĆEM Gurmanski specijalitet koji će vas dugo držati sitim
U savršenom spoju ukusa, prste da poližete.
Komentari (0)