JUNEĆE ĆUFTE U PARADAJZ SOSU Donosimo vam recept pevačice Katarine Grujić, biće nikad sočnije

Ivana Pavlović

17:00

Sezonski recepti 0

Katarina Grujić, pevačica čije hitove publika peva uglas na nastupima, pokazala je da nije samo talentovana za pevanje. Njena jela posebno vole suprug Marko Gobeljić i ćerkica Katja, a upravo ove juneće ćufte u paradajz sosu su im omiljene.

ćufte u paradajz sosu
Shutterstock

ćufte u paradajz sosu

Možda vas zanima:

Alo/Dejan Briza
 

Potrebno je:

  • 300 g junećeg mlevenog mesa
  • 2 kašike ovsenih pahuljica
  • 4 kašike vode
  • himalajska so
  • majčina dušica, šafran, bosiljak, peršun
  • 250 g rendanog ili mlevenog paradajza
  • kašičica maslinovog ulja

Priprema:

Prelijte ovsene pahuljice sa 4 kašike vode. Onda dodajte sitno seckan crni luk, belance i ovsene pahuljice u juneće meso. Oblikujte ćufte. Posolite i začinite. Sipajte 100 ml vode i 250 g paradajza, pa u tom sosu kuvajte ćufte od 30 do 45 minuta. Dodajte kašičicu maslinovog ulja i služite uz zeleno povrće kao prilog.

Kokos rapsodija Sastojci: 200 g kokosa 200 g blendiranog badema 1 puding od vanile 1 limun (kora) 1 kašika meda Priprema: Pomešajte puding od vanile, kokos, badem, med i narendanu koru limuna dok ne dobijete kompaktnu smesu. Oblikujte kuglice i pecite u air fryer-u 10 minuta na 200°C. Poslužite uz preliv od pistaća i uživajte u rapsodiji ukusa! #trpeza #mojatrpeza #fypシ゚ #foryoupage #fyp #goviral #fouryou #viral_video #recept ♬ original sound - Franklin Saint

Komentari (0)