JUNEĆE ĆUFTE U PARADAJZ SOSU Donosimo vam recept pevačice Katarine Grujić, biće nikad sočnije
Katarina Grujić, pevačica čije hitove publika peva uglas na nastupima, pokazala je da nije samo talentovana za pevanje. Njena jela posebno vole suprug Marko Gobeljić i ćerkica Katja, a upravo ove juneće ćufte u paradajz sosu su im omiljene.

Možda vas zanima:

ĆUFTE U PARADAJZ SOSU Dugo će vas držati sitim, ukusa koji priča priče
Fenomenalne i sočne, prste da poližete.

POSNI SATARAŠ Lagano jelo u savršenom spoju ukusa, prste da poližete
Dodajte prilog po želji i uživajte.

SOČNA PILETINA IZ RERNE Još ukusnija, a zdravija, meso se lepi za prste
Služite uz pečene krompiriće ili prilog po želji.

PUNJENI KROMPIR Slasni specijalitet sa slaninom koji pomera granice dobrog ukusa
Slasno jelo raspametiće i one izbirljive.
Potrebno je:
- 300 g junećeg mlevenog mesa
- 2 kašike ovsenih pahuljica
- 4 kašike vode
- himalajska so
- majčina dušica, šafran, bosiljak, peršun
- 250 g rendanog ili mlevenog paradajza
- kašičica maslinovog ulja
Priprema:
Prelijte ovsene pahuljice sa 4 kašike vode. Onda dodajte sitno seckan crni luk, belance i ovsene pahuljice u juneće meso. Oblikujte ćufte. Posolite i začinite. Sipajte 100 ml vode i 250 g paradajza, pa u tom sosu kuvajte ćufte od 30 do 45 minuta. Dodajte kašičicu maslinovog ulja i služite uz zeleno povrće kao prilog.

POSNA PAŠTETA OD OSLIĆA I ORAHA Slasna i ukusna, a savršena za dane strogog posta
Gotova začas, a aromatična i ukusna.

SOČNA PITA SA PLAVIM PATLIDŽANOM Savršenog ukusa, najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko
Sočna i slasna, za pravo uživanje.

JANIJA SA BUKOVAČOM I PIRINČEM Aromatični specijalitet posan na vodi, ukusa koji priča priče
Jednostavno jelo od jeftinih sastojaka koje budi sva čula.

POSNI SATARAŠ Lagano jelo u savršenom spoju ukusa, prste da poližete
Dodajte prilog po želji i uživajte.

POTAŽ OD BROKOLIJA Kremast i lagan, okrepiće vas u trenu
Pravi se lako, a osvaja na prvi zalogaj.
Komentari (0)