ZAGORSKE ŠTRUKLE Titovo omiljeno jelo u slasnom spoju ukusa, bićete oduševljeni
Sočne i slasne, pravićete stalno

Potrebno je:
Možda vas zanima:

PICA OD KROMPIRA Italijanski klasik savršen za iznenadne goste
Slasna i ukusna, uzećete parče više.

PUNJENE TIKVICE Klasik koji nikada ne izlazi iz mode, ukusa koji priča priče
Sočno jelo držaće vas dugo sitim.

PUNJENO BELO MESO SA KAJMAKOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju
Držaće vas dugo sitim, a osvaja od prvog zalogaja.

KRMENADLE SA BELIM LUKOM Pravi raj za nepca, a meso se lepi za prste
Slasne i pikantne, ovakve do sada niste jeli.
- 250 g glatkog brašna
- 250 g oštrog brašna
- 3 jaje
- so
- 3 dcl vode
- 0,5 dcl ulja
- 75 grama svežeg sira
- pola litre pavlake za kuvanje
Priprema:
U jednoj posudi pomešajte brašno, ulje., jaje, vodu i so. Zamesite testo pa ga ostavite pola sata da odstoji. Zatim ga razvucite što tanje. U jednoj posudi pomešajte sir, so i jaja pa pospite po testu. Urolajte pa secite na kocke, praveći štrukle. Kuvajte ih po 3 minuta, sa svake strane, u loncu sa proključalom vodom sa soli i uljem. Na kraju, kuvane štrukle stavite u vatrostalnu posudu pa prelijte pavlakom za kuvanje. Pecite sve dok ne porumene.

RUM KOLAČ Aromatični desert za sve prilike kada vam se jede slatko
Neodoljiv desert za prave sladokusce.

JUNEĆE ĆUFTE U PARADAJZ SOSU Donosimo vam recept pevačice Katarine Grujić, biće nikad sočnije
Katarina Grujić, pevačica čije hitove publika peva uglas na nastupima, pokazala je da nije samo talentovana za pevanje. Njena jela posebno vole suprug Marko Gobeljić i ćerkica Katja, a upravo ove juneće ćufte u paradajz sosu su im omiljene.

PICA OD KROMPIRA Italijanski klasik savršen za iznenadne goste
Slasna i ukusna, uzećete parče više.

PUNJENE TIKVICE Klasik koji nikada ne izlazi iz mode, ukusa koji priča priče
Sočno jelo držaće vas dugo sitim.

PUNJENO BELO MESO SA KAJMAKOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju
Držaće vas dugo sitim, a osvaja od prvog zalogaja.
Komentari (0)