POSNI PAPRIKAŠ SA ŠAMPINJONIMA Zasitno jelo koje osvaja od prvog zalogaja

Ivana Pavlović

18:30

Sezonski recepti 0

Jedostavno jelo skupog ukusa zagrejaće vas u trenu.

paprikaš sa šampinjonima
Shutterstock

Potrebno je:

  • 500 g šampinjona
  • 700 g krompira
  • 2 glavice crnog luka
  • 4-5 šargarepa
  • 1 kašika ulja
  • 1 kašičica soli
  • 1 kašičica začinske paprike
  • biber po ukusu
  • svež peršun po ukusu

Priprema: 

Krompir i šargarepu isecite na kockice. Zatim, propržite luk pa dodajte krompir i šargarepu, oko 10 k minuta, uz povremeno mešanje. Dodajte šampinjone, pa vodu, da prekrije povrće. Pustite da se krčka na tihoj vatri. Posolite, pobiberite i začinite. Na kraju, ubacite u paprikaš začinsku papriku i peršun. 
 

 

@moja.trpeza Peršun je dobro piti za detoksikaciju, čišćenje bubrega, smanjenje nadutosti, jačanje imuniteta i regulisanje krvnog pritiska. #trpeza #mojatrpeza #fy #fyp #viral #viralvideo #fyf #persun ♬ original sound - Moja Trpeza

 

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading