POSNE ČOKOLADNE KOCKE Jednostavan desert skupog ukusa
Neodoljiv kolač sa orasima savršeno ide uz šolju kafe.
Potrebno je:
- 250 g mlevenog keksa
- 250 g šećera
- 200 g margarina
- 150 g mlevenih oraha
- 100 g krupno seckanih oraha
- 100 g čokolade za kuvanje
- 18 kašika vode
Priprema:
Šećer i vodu stavite da provri. Skloniti sa vatre, dodajte margarin i mešajte da se istopi. Sipajte mlevene orahe, keks, iseckane orahe i izmešajte. Dodajte istopljenu čokoladu i dobro sjedinite u glatku smesu. Sipajte u manji pleh i viljuškom prošarajte po površini. Stavite u frižider da se stegne, pa isecite na kocke.
Možda vas zanima:
MAKEDONSKI KOLAČ BEZ MLEKA I JAJA Gotov dok pristavite kafu, a savršenog ukusa
Super ide uz čaj ili kafu.
NAJBRŽI LAVA KOLAČ SRUŠIO DRUŠTVENE MREŽE Nema jaja ni brašna, a gotov za 2 minuta
Kremast i neodoljiv, i dupla mera je malo.
ŠANO DUŠO TERA VODU NA USTA Kolač šaljivog imena i savršenog ukusa
Savršen spoj lešnika i čokolade.
ČOKOLADNI KOLAČ SA MAJONEZOM Totalno nespojivo, ali ukus je bogovski
Kremast i sočan, svi će vam tražiti recept.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)