ZAPEČENE MAKARONE SA SIROM Slasno jelo koje se pravi brzo i lako, od jeftinih sastojaka
Ukućani će stajati u redu za još.
Potrebno je:
- 500 g makarona
- 500 g jačeg sira
- 5 jaja
- 170 ml mleka
- malo ulja
- malo soli
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni.Makarone skuvajte prema uputstvu sa pakovanja.U jednoj posudi umutite jaja, pa dodajte ignječen sir, mleko i 3 kašike ulja. Sipajte u oceđene makarone, pa dobro promešajte. Pleh obložite pek papirom. Pecite pola sata, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.
Možda vas zanima:
ZAPEČENE MAKARONE SA SIROM Ješćete ih za doručak, ručak i večeru
Izdašni ručak koji svi vole.
MAKARONE SA SIROM NIKO NE ODBIJA Nastale još u 14 veku, a nema im ravnih
Makarone sa sirom se prvi put pominju u italijanskom kuvaru u 14.veku.
ZAPEČENE MAKARONE SA SIROM Jeftino jelo koje pomera granice dobrog ukusa
Sočne i slasne, a nema ko ih ne voli.
MAKARONE SA SIROM Prave se brzo i lako, a nema ko ih ne voli
Kremaste i slasne, bićete siti do večere.
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
ĆEVAPI IZ RERNE OSVAJAJU NA PRVI ZALOGAJ Svi pitaju u čemu je tajna, bolji su od roštiljskih!
Ćevapi iz rerne toliko su sočni i mirisni da ćete zaboraviti na roštilj!
OVAKO TURCI PRAVE FAŠIRANE ŠNICLE Ne stavljaju ni jaja ni prezle, a toliko su sočne da ćete ih obožavati
Kada ih jednom budete probali, stalno ćete ih ovako praviti
Komentari (0)