POTAŽ OD BUNDEVE Kremasto predjelo koje krepi organizam u trenu
Služite uz tost.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

AROMATIČNI POTAŽ OD ŠARGAREPE Kremasto predjelo koje greje organizam u trenu
Ukusan i sočan, kao stvoren za hladne zimske dane.

POTAŽ OD BUNDEVE Neodoljiva krem čorba zagrejaće vam dušu i telo
Kremast i sočan, najbolje odmah stavite duplu meru.

POTAŽ OD BUNDEVE Aromatično predjelo koje krepi organizam u trenu, sipaćete tanjir više
Zdrav i ukusan, a bundeva mu daje posebnu aromu.

MAFINI SA KROMPIROM Drugačiji, a preukusni i uspevaju svima
Služite uz jogurt ili prilog po želji.
- 2 kašike ulja
- 2 crna luka, sitno iseckana
- 1 kg bundeve, očišćene i iseckane na kockice
- 700 ml povrtnog bujona
- 150 ml pavlake za kuvanje
- krutoni
- šaka semenki bundeve
Priprema:
Propržite luk na zagrejanom ulju, sve dok ne omekša. Dodajte bundevu sečenu na komade, pa pržite još 8 do 10 minuta, uz povremeno mešanje. Sipajte 700 ml bujona, pa posolite i pobiberite. Dodajte pavlaku za kuvanje, pa vratite na šporet da provri. Umutite potaž ručnim blenderom.

POSNE BOLONJEZE SA PEČURKAMA Slasno jelo prvi je raj za nepca
U savršenom spoju sa pečurkama, prste da poližete.

RUM KOLAČ Sočan kolač mekan kao duša, ukusa koji priča priče
Neodoljiv desert jednostavne pripreme.

LAGANI TART SA LIMUNOM Kremast i sočan, po receptu bez mane
Osvežavajući desert za prave sladokusce.

ČOKOLADNA PITA OD PRHKOG TESTA Neodoljiva poslastica nestaće sa stola odmah
Super ide uz šoljicu kafe.

FOKAČA SA RUZMARINOM Mirisna pogača mekana kao duša, a slaže se sa raznim prilozima
Sočna fokača biće mekana danima.
Komentari (0)