POSNI ĆEVAPI OD HELJDE Priprema je jednostavna, a ukus je čista fantazija
Svaki zalogaj je raj za nepca.

Potrebno je:
- 300 g heljde
- 1 glavica crnog luka
- 1 veza peršuna
- 1 kašika začina za roštilj
- 1 kašičica belog luka u prahu
- 1 kašičica mlevene začinske paprike
- 1 kašičica bibera
- 1 kašičica đumbira u prahu
Priprema:
Potopite i dobro isperite heljdu, pa ostavite preko noći da odstoji u vodi. Onda opet isperite, ocedite i stavite u posudu. Dodajte sitno seckan crveni luk, začine, i peršun. Izmešajte dobro pa ostavite dva sata da odstoji. Rukom oblikujte ćevape, pa pržite na suvom neprinjajućem tiganju. Prijatno!

SOJA BURGER PO RECEPTU ZA ČISTU DESETKU Zaboravićete da nedostaje meso
Sočan i slasan, samo dodajte prilog po želji.

POSNA KINOA SA SPANAĆEM Glavno jelo ili prilog, na vama je da izaberete
Ukusna i zdrava, pravićete stalno.

LAŽNA MIMOZA SALATA Kada probate ovaj recept zaboravićete na original, polovina nestane dok trepnete
Sočna i slasna, ukusa koji se ne zaboravlja.

LEDENE KOCKE Osvežavajući kolač koji u isto vreme i ledi i sladi, po receptu bez mane
Kremast i čokoladan, nećete moći da prestanete da ga jedete.

KREMASTI PIRE OD KARFIOLA SAVRŠEN PRILOG Dodajte meso i uživajte u slasnom obroku
Kremast i lagan, bićete oduševljeni.
Komentari (0)