POSNA KINOA SA SPANAĆEM Glavno jelo ili prilog, na vama je da izaberete
Ukusna i zdrava, pravićete stalno.

Potrebno je:
- 1 šolja kinoe
- 2 šolje vode
- 200 g svežeg spanaća
- 1 čen belog luka
- 1 kašika maslinovog ulja
- so i biber po ukusu
- 1 kašika limunovog soka
Priprema:
Pod hladnom vodom isperite kinou, pa je kuvajte sa 2 šolje vode,oko 15 minuta, dok ne omekša. Beli luk kratko propržite u tiganju na zagrejanom maslinovom ulju. Onda dodajte spanać i pržite zajedno. Kuvanu kinou pomešajte sa prženim spanaćem. Posolite i pobiberite, pa prelijte limunovim sokom.
Možda vas zanima:

MANASTIRSKI PAPRIKAŠ Držaće vas dugo sitim, a pojede se u slast
Posan, a slasan.

OSLIĆ ORLI Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, a savršen za dane Petrovskog posta
Samo dodajte prilog po želji.

POSNE ĆUFTE U PARADAJZ SOSU Sočan ručak koji ni malo ne zaostaje za originalom, pravićete stalno
Postaće vaše novo omiljeno jelo.

POSNI PAPRIKAŠ SA PATLIDŽANOM I LEBLEBIJAMA Gurmanski specijalitet pravićete i kada nije post
Posno jelo držaće vas dugo sitim.

KOLAČ SA VIŠNJAMA ZA PRAVE SLADOKUSCE Recept Ivane Pavković uspeva svima, pa i početnicima
Pevačica Ivana Pavković proslavila se u muzičkom takmičenju, a već godinama je u skladnom braku sa kolegom Petrom Mitićem. Da nije talentovana samo za pevanje, pokazuje i ovaj recept za sočni kolač sa višnjama. Upravo ovaj desert je omiljen njenim sinovima Vujadinu, Vuku i Vojinu, a ne sumnjamo da ćete i vi biti oduševljeni ukusom.

BAKINA POSNA ŠTRUDLA SA MAKOM Recept star 50 godina na kome su odrasle generacije
Preukusna, a zamirisaće cela kuća.

CEZAR SALATA ZA LINIJU IZ SNOVA Bićete dugo siti, a savršena za vrele letnje dane
Sočna i zasitna, pravićete stalno.

SUPA OD PARADAJZA KREPI ORGANIZAM U TRENU Recept kafanskog kuvara sa kojim nema greške
Bićete oduševljeni ukusom.

NJOKE SA SVINJETINOM I POVRĆEM Gurmanski ručak koji će cela porodica obožavati
Oduševiće vas od prvog zalogaja.
Komentari (0)