SOČNA PROJA PO RECEPTU ZA POČETNIKE Priprema je nikad lakša
Služite uz jogurt ili kiselo mleko.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

SOČNA PROJA ZA SAVRŠEN VIKEND Po receptu pevačice Vesne Đogani , biće nikad ukusnija
Pevačica Vesna Đogani veliki je ljubitelj italijanskih, ali i domaćih jela. Iako tvrdi da je njen suprug Đole pravi majstor u kuhinji, svi koji su probali ovu proju tvrde da nema bolje. Ako je sudeći po Vesninoj liniji, rekli bismo i da ne goji.

POSNA PROJA ZA POČETNIKE Uspeva BAŠ svima, a savršena za doručak ili večeru
Pravi se brzo i lako, a osvaja ukusom.

PROJA NA VODI Ukusna i zasitna, a mekana i sutradan
Najbolje služite uz sojin jogurt ili svežu salatu.

PROJA SA SREMUŠEM Zasitna i sočna, najbolje služite uz šolju jogurta
Pravi se lako, a osvaja od prvog zalogaja.
- 2 šolje kukuruznog brašna
- 1 šolja pšeničnog brašna
- 1 kašičica soli
- 1 kašičica praška za pecivo
- 2 šolje jogurta
- pola šolje ulja
- 2 jaja
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. U jednoj posudi pomešajte kukuruzno brašno, pšenično brašno, so i prašak za pecivo. Zasebno umutite jaja, dodajte jogurt i ulje, pa dobro sjedinite. Pomešajte mokre i suve sastojke. Izlijte smesu u pleh obložen pek papirom. Pecite 20 do 25 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Izvadite proju iz rerne da se malo prohladi.

POSNA KOKOS TORTA Lagana poslastica koja miriše na more, a osvaja ukusom
Kremasta i neodoljiva, pravićete i kada nije post.

KREMASTA MIMOZA SALATA Svečano predjelo koje se super slaže sa raznim jelima, a posna
Sočna i svečana, savršena za sve bitne događaje.

SREMSKI PAPRIKAŠ Posni delikates pravi je raj za nepca, pravićete i mrsnim danima
Služite uz krompir ili prilog po želji.

SMUĐ ORLI Posni specijalitet za Veliki petak, za ručak koji se pamti
Dodajte krompir ili prilog po želji.

SLANA ROZEN TORTA Brzo predjelo koje će gosti obožavati
Napravi se brzo i lako, a pojede brzo.
Komentari (0)