SOČNA PROJA PO RECEPTU ZA POČETNIKE Priprema je nikad lakša

Ivana Pavlović

18:30

Sezonski recepti 0

Služite uz jogurt ili kiselo mleko.

proja
Shutterstock

Potrebno je:

Možda vas zanima:

  • 2 šolje kukuruznog brašna
  • 1 šolja pšeničnog brašna
  • 1 kašičica soli
  • 1 kašičica praška za pecivo
  • 2 šolje jogurta
  • pola šolje ulja
  • 2 jaja

Priprema:

Rernu zagrejte na 200 stepeni. U jednoj posudi pomešajte kukuruzno brašno, pšenično brašno, so i prašak za pecivo. Zasebno umutite jaja, dodajte jogurt i ulje, pa dobro sjedinite. Pomešajte mokre i suve sastojke. Izlijte smesu u pleh obložen pek papirom. Pecite 20 do 25 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Izvadite proju iz rerne da se malo prohladi. 

Tagovi:

Komentari (0)