SOČNA PROJA ZA SAVRŠEN VIKEND Po receptu pevačice Vesne Đogani , biće nikad ukusnija
Pevačica Vesna Đogani veliki je ljubitelj italijanskih, ali i domaćih jela. Iako tvrdi da je njen suprug Đole pravi majstor u kuhinji, svi koji su probali ovu proju tvrde da nema bolje. Ako je sudeći po Vesninoj liniji, rekli bismo i da ne goji.
Alo/Masanori Jošida
Potrebno je:
- 2 jaja
- 1 šolja jogurta
- 1/3 šolje ulja
- 1 šolja kukuruznog brašna
- 1 šolja pšeničnog brašna
- kašičica i po soli
- 1 prašak za pecivo
- susam za posipanje
Priprema:
Rernu zagrejte na 220 stepeni. U jednoj posudi umutite jaja, pa im dodajte jogurt, ulje, so, kukuruzno i pšenično brašno i prašak za pecivo. Umutite sve dobro i izlijte u podmazan pleh. Pospite susamom. Pecite proju dvadesetak minuta.
Možda vas zanima:
POSNA PROJA ZA SAVRŠEN DORUČAK ILI VEČERU Ukusa koji govori više od 1000 jezika
Pravi se brzo i lako, a osvaja ukusom.
DOMAĆA PROJA OD KUKURUZNOG BRAŠNA Gotova za pola sata, a ista kao ona bakina
Sočna i zasitna, a uspeva i potpunim početnicima.
PROJA SA MERAMA NA KAŠIKE Zaboravljeni recept iz stare sveske po kome uspeva i početnicima
Sočna i slasna, najbolje služite uz šolju jogurta.
DOMAĆA PROJA Najbolje služite uz šolju jogurta ili kiselog mleka, a idealna za doručak ili večeru
Sočna i mekana, nestaće sa stola čim se postavi.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)