SOČNA PROJA ZA SAVRŠEN VIKEND Po receptu pevačice Vesne Đogani , biće nikad ukusnija

Ivana Pavlović

15:00

Sezonski recepti 0

Pevačica Vesna Đogani veliki je ljubitelj italijanskih, ali i domaćih jela. Iako tvrdi da je njen suprug Đole pravi majstor u kuhinji, svi koji su probali ovu proju tvrde da nema bolje. Ako je sudeći po Vesninoj liniji, rekli bismo i da ne goji.

proja
Shutterstock
proja Alo/Masanori Jošida
 

Potrebno je:

  • 2 jaja
  • 1 šolja jogurta
  • 1/3 šolje ulja
  • 1 šolja kukuruznog brašna
  • 1 šolja pšeničnog brašna
  • kašičica i po soli
  • 1 prašak za pecivo
  • susam za posipanje

Priprema:

Rernu zagrejte na 220 stepeni. U jednoj posudi umutite jaja, pa im dodajte jogurt, ulje, so, kukuruzno i pšenično brašno i prašak za pecivo. Umutite sve dobro i izlijte u podmazan pleh. Pospite susamom. Pecite proju dvadesetak minuta.

@moja.trpeza Gulaš od sočiva Sastojci: 300 g kuvanog sočiva 100 g crnog luka 3 kašike paradajz pirea 100 g šargarepe 100 g krompira 1 paprika Peršun, so, biber Maslinovo ulje Priprema: Sitno iseckati luk i šargarepu, propržiti, zatim dodati seckani krompir i papriku. Naliti vodom i kuvati dok povrće ne omekša. Dodati sočivo, paradajz pire, so, biber i peršun. Kuvati još nekoliko minuta dok se ne zgusne, pa poslužiti. #mojatrpeza #gulas #recept #proteinskiobrok #foodtok #zdravahrana #fyp #fypシ゚viral #fypシ゚ #foryoupage ♬ I Think I Like When It Rains - WILLIS

 

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading