VEGE ĆEVAPI OD TOFU SIRA PO RECEPTU NUTRICIONISTE Priprema nije teška, a zaboravićete da nedostaje meso
Služite uz svežu salatu ili omiljeni sos.
Potrebno je:
- 250 g dimljenog tofu sira
- 50 g ovsenog ili pirinčanog brašna
- 30 g prezli
- Peršun
- Majoran
- Biber
- Dimljena crvena paprika
- Bosiljak
- Beli luk u prahu
- Crni luk u prahu
- Maslinovo ulje
- Morska so
Priprema:
U blender stavite tofu sir, začine i maslinovo ulje, pa izblendajte. Onda dodajte ovseno brašno, i prezle, malo vode. Dobro sjedinite smesu. Zatim, oblikujte ćevape i umotajte u foliju, pa ostavite tri sata u frižideru. Pržite ćevape u tiganju oko 5 do 7 minuta, na malo maslinovog ulja.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)