KREMASTA PASTA SA PILETINOM Klasik italijanske kuhinje koji greje dušu i telo
Sočno jelo držaće vas dugo sitim.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

PASTA SA MLEVENIM MESOM I ČETRI VRSTE SIRA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Slasna i savršena, postaće vaše novo omiljeno jelo.

POSNA TOFU PASTA Kada probate ovaj recept zaboravićete na sve druge
Sočno jelo držaće vas dugo sitim, a osvaja na prvi zalogaj.

PILEĆA KARBONARA Italijanski specijalitet u savršenom spoju ukusa, prste da poližete
Sočno jelo raspametiće i one izbirljive.

PENE AL ARABIJATA PASTA Pikantno jelo koje će vas dugo držati sitim, za one izbirljive
Ako volite ljuta jela, ovu pastu ćete obožavati.
- 400 g testenine
- 300 g pilećeg filea
- 4 kašike ulja
- 1 kašika brašna
- 1,5-2 dl mleka
- 500 ml pavlake za kuvanje
- 50 g kačkavalja
- 2 trougla zdenka sira
- 180 g kisele pavlake
- po ukusu suvi biljni začin
- po ukusu bibera
Priprema:
Pastu skuvajte prema uputstvu sa pakovanja. Isecite file na manje kocke, pa pobiberite i začinite. Zatim, ispržite u tiganju sa dve kašike ulja. Pomešajte dve kašike ulja sa brašnom, malo upržite pa dodajte mleko, uz neprestano mešanje. Umešajte pavlaku za kuvanje i krčkajte 15 minuta. Narendajte kačkavalj i sir i mešajte, pa dodajte kiselu pavlaku i kuvajte još dva minuta. Začinite, pa sjedinite sos i piletinu.

KREMASTA MIMOZA SALATA Svečano predjelo koje se super slaže sa raznim jelima, a posna
Sočna i svečana, savršena za sve bitne događaje.

SREMSKI PAPRIKAŠ Posni delikates pravi je raj za nepca, pravićete i mrsnim danima
Služite uz krompir ili prilog po želji.

SMUĐ ORLI Posni specijalitet za Veliki petak, za ručak koji se pamti
Dodajte krompir ili prilog po želji.

SLANA ROZEN TORTA Brzo predjelo koje će gosti obožavati
Napravi se brzo i lako, a pojede brzo.

POLICAJKA TORTA SAVRŠENA ZA USKRŠNJU I SLAVSKU TRPEZU Prepuna čokolade i različitih filova
Ako volite jake, čokoladne torte, policajka tortu ćete obožavati.
Komentari (0)