POMFRIT BEZ KAPI ULJA Pravi raj za nepca, a mnogo zdraviji
Služite uz meso ili jelo po želji.

Potrebno je:
- 500 g krompira
- 2 belanca
- začini po ukusu
- papir za pečenje
Priprema:
Krompir operite, oljuštite i isecite na što tanje štapiće. Viljuškom umutite belanca koja možete posoliti ili u njih staviti začine po svom ukusu. Krompir prvo umočite u belanca, a potom ređajte na papir za pečenje. Ovako pripremljen pomfrit pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 220 stepeni dok ne porumeni.
Možda vas zanima:

POMFRIT BEZ KAPI ULJA Podjednako slasan i ukusan, a posan na vodi
Služite uz kuvano povrće ili salatu po izboru.

POMFRIT Bez kapi ulja a slasan i ukusan, zagrejaće vam dušu i telo
Začini dodaju na aromatičnosti. Dodajte prilog po ukusu i uživajte.

PRSTE DA POLIŽEŠ! Spolja hrskvav, iznutra sočan, začinjeni prepečeni batat
Mladim krompirićima retko koji prilog može da parira! Osim možda savršeno začinjenog i fino prepečenog slatkog krompira iz rerne. O, da, spremite se za aromatičniju i zdraviju varijantu omiljenog ručka!

VOLITE PICU, VOLITE POMFRIT A šta kažete o njihovom miksu?
Priznaćete da je kombinacija iznenađujuća.


POTAŽ OD ORAHA I CELERA Posan i ukusan, krepi organizam u trenu
Kremast i ukusan, pravićete i mrsnim danima.

AMERIČKA PITA Klasik koji se ne odbija, po receptu za početnike, prste da poližete
Otopićete se od miline koliko je slatka.

GURMANSKE ROLNICE SA KULENOM Svaki zalogaj je raj za nepca, a savršene za doručak ili večeru
Najbolje služite uz jogurt.

BIFTEK VELINGTON Lisnato testo, pečurke i juneće meso u delikatesu od koga zastaje dah
Ukrasiće svaku svečanu trpezu i oduševiti ukusom sve goste.
Komentari (0)