POMFRIT BEZ KAPI ULJA Pravi raj za nepca, a mnogo zdraviji
Služite uz meso ili jelo po želji.

Potrebno je:
- 500 g krompira
- 2 belanca
- začini po ukusu
- papir za pečenje
Priprema:
Krompir operite, oljuštite i isecite na što tanje štapiće. Viljuškom umutite belanca koja možete posoliti ili u njih staviti začine po svom ukusu. Krompir prvo umočite u belanca, a potom ređajte na papir za pečenje. Ovako pripremljen pomfrit pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 220 stepeni dok ne porumeni.

KROASANI SA VANILOM I VOĆEM Mekani kao duša i vazdušasti, a super idu uz kafu
Od navedene količine dobićete 8 kroasana.

SAVIJAČA SA BLITVOM I SIROM Sa domaćim hrskavim korama i sočnim nadevom, ukućani će je obožavati
Najbolje služite uz sir i jogurt.


GURMANSKA PILEĆA SALATA Pravi je raj za nepca, a slanina joj daje poseban šmek
Slasna i drugačija, pravićete stalno.

BEGOVA ČORBA Kraljica među čorbama, jedan tanjir vam neće biti dovoljan
Bamija, kao njen obavezni sastojak, potiče iz Afrike, izgledom podseća na hibiskus i ima mnogobrojne benefite po zdravlje.
Komentari (0)