POSNA KREMPITA Mekana kao duša, a topi se u ustima, ovakvu do sada niste jeli
Sa keksom i pudingom, sočna i ukusna.
Potrebno je:
Za koru:
- 500 g posnog keksa
Za fil
- 1.5 l biljnog mleka
- 5 kesice pudinga od vanile
- 6 kašika šećera
- 2 kesice vanil šećera
- 500 ml biljne slatke pavlake
Priprema
Naređajte keks na dno tepsije. Skuvajte puding od vanile prema uputstvu sa kesice u 1,5 l biljnog mleka. Dodajte šećer i vaniline šećere, pa gotov puding ostavite da se prohladi. Povremeno promešajte. Mikserom umutite biljnu slatku pavlaku, 4 kašike ostavite sa strane, pa je dodajte u mlak puding. Premažite pripremljen fil preko keksa pa preko fila dodajte drugi sloj keksa. Na kraju, premažite keks ostatkom slatke pavlake. Bon appetit!
Možda vas zanima:
POSNE ŽERBO KOCKE Mađarski slatkiš koji budi sva čula, po receptu bez mane
Neodoljiv kolač, za sve svečane prilike.
POSNI KOLAČ S JABUKAMA I MAKOM Fenomenalni desert za sve prilike
Pravi se lako, a pomera granice dobrog ukusa.
POSNI KOLAČ BRZI GONZALES Desert gotov za 5 minuta koji se topi u ustima
Pravi se lako i brzo, a pojede još brže.
ZLATIN VEGANSKI KOLAČ ZA SVE VRSTE SVEČANOSTI Osvaja od prvog zalogaja, a kremast i sladak
Napravite ovaj neodoljivi desert po receptu Zlate Branić Ognjanović rodom iz Požarevca, koja živi u Austriji.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)