POSNA KREMPITA Mekana kao duša, a topi se u ustima, ovakvu do sada niste jeli

Ivana Pavlović

13:30

Sezonski recepti 0

Sa keksom i pudingom, sočna i ukusna.

posna krempita
Printscreen

Potrebno je:

Za koru:

  • 500 g posnog keksa

Za fil

  • 1.5 l biljnog mleka
  • 5 kesice pudinga od vanile
  • 6 kašika šećera
  • 2 kesice vanil šećera
  • 500 ml biljne slatke pavlake

Priprema

Naređajte keks na dno tepsije. Skuvajte puding od vanile prema uputstvu sa kesice u 1,5 l biljnog mleka. Dodajte šećer i vaniline šećere, pa gotov puding ostavite da se prohladi. Povremeno promešajte. Mikserom umutite biljnu slatku pavlaku, 4 kašike ostavite sa strane, pa je dodajte u mlak puding. Premažite pripremljen fil preko keksa pa preko fila dodajte drugi sloj keksa. Na kraju, premažite keks ostatkom slatke pavlake. Bon appetit!

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading