ZAPEČENA REZANCA SA SIROM I KAJMAKOM Jeftino jelo koje će obožavati cela porodica

Ivana Pavlović

14:00

Sezonski recepti 0

Slasno jelo biće gotovo očas posla.

rezanca sa sirom i kajmakom
Shutterstock

Potrebno je:

  • 1 pakovanje rezanaca
  • 300 g sira
  • 200 g kajmaka
  • 4 jajeta
  • 500 ml jogurta
  • 2 dl kisele vode
  • 1 dl ulja
  • 1 kašikica soli

Priprema:

Rernu zagrejte na 200 stepeni. Rezanca obarite u vodi sa malo ulja i soli, oko 6 do 7 minuta. Dodajte sir, kajmak, jogurt, ulje i kiselu vodu, pa izmešajte i posolite i na kraju sipajte kiselu vodu. Prebacite u pleh obložen pek papirom.Pecite oko 40 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.

 

Komentari (0)

Loading