ZAPEČENA REZANCA SA SIROM I KAJMAKOM Jeftino jelo koje će obožavati cela porodica
Slasno jelo biće gotovo očas posla.

Potrebno je:
- 1 pakovanje rezanaca
- 300 g sira
- 200 g kajmaka
- 4 jajeta
- 500 ml jogurta
- 2 dl kisele vode
- 1 dl ulja
- 1 kašikica soli
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Rezanca obarite u vodi sa malo ulja i soli, oko 6 do 7 minuta. Dodajte sir, kajmak, jogurt, ulje i kiselu vodu, pa izmešajte i posolite i na kraju sipajte kiselu vodu. Prebacite u pleh obložen pek papirom.Pecite oko 40 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.
Možda vas zanima:

BIFTEK VELINGTON Lisnato testo, pečurke i juneće meso u delikatesu od koga zastaje dah
Ukrasiće svaku svečanu trpezu i oduševiti ukusom sve goste.

FUNGI PASTA Kremasta i slasna, jedini recept koji će vam trebati za italijanski specijalitet
Polizaćete prste koliko je ukusno.

ŠARENI RIŽOTO SA PEČURKAMA Ručak koji budi sva čula, ukućani će stajati u redu za još
Ukusan i zasitan, za ručak koji se pamti.

SLATKE PRŽENICE SA JAGODAMA Specijalitet koji se ne odbija, poćiće vam voda na usta koliko su dobre
Priprema je jednostavna, a ukus neverovatan.

MIRISNE CIMET ROLNICE Nestaće pola pleha dok trepnete, zato najbolje odmah stavite duplu meru
Najbolje služite uz kafu ili čaj.


POTAŽ OD ORAHA I CELERA Posan i ukusan, krepi organizam u trenu
Kremast i ukusan, pravićete i mrsnim danima.

AMERIČKA PITA Klasik koji se ne odbija, po receptu za početnike, prste da poližete
Otopićete se od miline koliko je slatka.

GURMANSKE ROLNICE SA KULENOM Svaki zalogaj je raj za nepca, a savršene za doručak ili večeru
Najbolje služite uz jogurt.
Komentari (0)