NAPRAVITE BURGERE KAO PRAVI ROŠTILJ MAJSTOR Biće sočni i slasni, pravi raj za nepca
Bićete oduševljeni ukusom.
Potrebno je:
- 600 g mlevene junetine
- so, biber
- 4 zemičke
- 4 kriške topljenog kačkavalja ili čedar sira
- 1 crveni luk
- 2 kašike majoneza
- 1 kašika senfa
- 1 kašika pavlake
- listovi zelene salate
Priprema:
Oblikujte četiri pljeskavice od mlevenog mesa, posolite i pobiberite. Pecite ih na roštilju po 4–5 minuta sa svake strane. Luk isecite na kolutove i kratko grilujte. U međuvremenu, na kraju pečenja stavite krišku sira na svaku pljeskavicu da se otopi. Presecite zemičke, kratko ih tostirajte, pa filujte salatom, pljeskavicom, lukom i sosom napravljenim od majoneza, senfa i pavlake.
Možda vas zanima:
PLJESKAVICE OD PAPRIKA ZA RUČAK KOJI SE PAMTI Slasni delikates oboriće s nogu i one izbirljive
Samo dodajte prilog po želji.
PLJESKAVICE OD PIRE KROMPIRA Jednostavne i preukusne, i dupla mera će biti malo
Lagane i ukusne, samo dodajte prilog po želji.
PLJESKAVICE IZ TIGANJA Ukusom ni malo ne zaostaju za onim roštiljskim, ukućani će stajati u redu za još
Sočne i mekane, prste da poližete.
PILEĆE PLJESKAVICE OSVAJAJU NA PRVI ZALOGAJ Zdrave i ukusne, pravićete stalno
Samo dodajte salatu ili prilog po želji.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)