NAPRAVITE BURGERE KAO PRAVI ROŠTILJ MAJSTOR Biće sočni i slasni, pravi raj za nepca
Bićete oduševljeni ukusom.
Potrebno je:
- 600 g mlevene junetine
- so, biber
- 4 zemičke
- 4 kriške topljenog kačkavalja ili čedar sira
- 1 crveni luk
- 2 kašike majoneza
- 1 kašika senfa
- 1 kašika pavlake
- listovi zelene salate
Priprema:
Oblikujte četiri pljeskavice od mlevenog mesa, posolite i pobiberite. Pecite ih na roštilju po 4–5 minuta sa svake strane. Luk isecite na kolutove i kratko grilujte. U međuvremenu, na kraju pečenja stavite krišku sira na svaku pljeskavicu da se otopi. Presecite zemičke, kratko ih tostirajte, pa filujte salatom, pljeskavicom, lukom i sosom napravljenim od majoneza, senfa i pavlake.
Možda vas zanima:
PLJESKAVICE OD PAPRIKA ZA RUČAK KOJI SE PAMTI Slasni delikates oboriće s nogu i one izbirljive
Samo dodajte prilog po želji.
PLJESKAVICE OD PIRE KROMPIRA Jednostavne i preukusne, i dupla mera će biti malo
Lagane i ukusne, samo dodajte prilog po želji.
PLJESKAVICE IZ TIGANJA Ukusom ni malo ne zaostaju za onim roštiljskim, ukućani će stajati u redu za još
Sočne i mekane, prste da poližete.
PILEĆE PLJESKAVICE OSVAJAJU NA PRVI ZALOGAJ Zdrave i ukusne, pravićete stalno
Samo dodajte salatu ili prilog po želji.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)