NAPRAVITE BURGERE KAO PRAVI ROŠTILJ MAJSTOR Biće sočni i slasni, pravi raj za nepca
Bićete oduševljeni ukusom.

Potrebno je:
- 600 g mlevene junetine
- so, biber
- 4 zemičke
- 4 kriške topljenog kačkavalja ili čedar sira
- 1 crveni luk
- 2 kašike majoneza
- 1 kašika senfa
- 1 kašika pavlake
- listovi zelene salate
Priprema:
Oblikujte četiri pljeskavice od mlevenog mesa, posolite i pobiberite. Pecite ih na roštilju po 4–5 minuta sa svake strane. Luk isecite na kolutove i kratko grilujte. U međuvremenu, na kraju pečenja stavite krišku sira na svaku pljeskavicu da se otopi. Presecite zemičke, kratko ih tostirajte, pa filujte salatom, pljeskavicom, lukom i sosom napravljenim od majoneza, senfa i pavlake.
Možda vas zanima:

PLJESKAVICE OD PAPRIKA Slasni delikates koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, ukusa bez premca
Sočne i slasne, pravićete stalno.

PLJESKAVICE OD SPANAĆA Zdrave i ukusne, prste da poližete, za savršen ručak
Sočne i drugačije pljeskavice raspametiće i one izbirljive.

KOFTE Turski specijalitet koji se služio u Sulejmanovom haremu, podseća na pljeskavice a još sočniji
Ako volite klasične pljeskavice, kofte ćete obožavati.

PILEĆI BURGERI Slasni i aromatični, ukućani će stajati u redu za još
Obrok neodoljivog ukusa pogodan za sve prilike.


POTAŽ OD ORAHA I CELERA Posan i ukusan, krepi organizam u trenu
Kremast i ukusan, pravićete i mrsnim danima.

AMERIČKA PITA Klasik koji se ne odbija, po receptu za početnike, prste da poližete
Otopićete se od miline koliko je slatka.

GURMANSKE ROLNICE SA KULENOM Svaki zalogaj je raj za nepca, a savršene za doručak ili večeru
Najbolje služite uz jogurt.

BIFTEK VELINGTON Lisnato testo, pečurke i juneće meso u delikatesu od koga zastaje dah
Ukrasiće svaku svečanu trpezu i oduševiti ukusom sve goste.
Komentari (0)