NAPRAVITE BURGERE KAO PRAVI ROŠTILJ MAJSTOR Biće sočni i slasni, pravi raj za nepca

Ivana Pavlović

16:00

Sezonski recepti 0

Bićete oduševljeni ukusom.

burgeri
Shutterstock

Potrebno je:

  • 600 g mlevene junetine
  • so, biber
  • 4 zemičke
  • 4 kriške topljenog kačkavalja ili čedar sira
  • 1 crveni luk
  • 2 kašike majoneza
  • 1 kašika senfa
  • 1 kašika pavlake
  • listovi zelene salate

Priprema:

Oblikujte četiri pljeskavice od mlevenog mesa, posolite i pobiberite. Pecite ih na roštilju po 4–5 minuta sa svake strane. Luk isecite na kolutove i kratko grilujte. U međuvremenu, na kraju pečenja stavite krišku sira na svaku pljeskavicu da se otopi. Presecite zemičke, kratko ih tostirajte, pa filujte salatom, pljeskavicom, lukom i sosom napravljenim od majoneza, senfa i pavlake.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading