BATACI U LISNATOM TESTU Ručak za čistu desetku, poćiće vam voda na usta koliko je ukusno
Ručak koji će cela porodica obožavati, ukusa koji se pamti.

Potrebno je:
- 6 bataka
- 300 g lisnatog testa
- soja sos
Priprema:
Batake začinite po ukusu, pa ih marinirajte pola sata u soja sosu. Pecite ih na tiganju 15 minuta da budu polugotovi. Kada se prohlade, obmotajte ih u testo, testo premažite žumancetom i pecite na 180 stepeni oko 25 minuta.
Možda vas zanima:

BATACI NA ŠAMPINJONIMA Ručak koji se ne odbija, ukusa koji priča priče
Drugačije i ukusno, postaće vaše novo omiljeno jelo.

VOJVOĐANSKI BATACI Aromatično jelo sa višnjama i cimetom, a meso se lepi za prste
Slasni spoj mesa sa pavlakom, višnjama i cimetom, za prave gurmane.

MEDENI BATACI Slasno jelo u drugačijem spoju ukusa, a meso se lepi za prste
Dodajte omiljeni prilog i uživajte.



POTAŽ OD ORAHA I CELERA Posan i ukusan, krepi organizam u trenu
Kremast i ukusan, pravićete i mrsnim danima.

AMERIČKA PITA Klasik koji se ne odbija, po receptu za početnike, prste da poližete
Otopićete se od miline koliko je slatka.

GURMANSKE ROLNICE SA KULENOM Svaki zalogaj je raj za nepca, a savršene za doručak ili večeru
Najbolje služite uz jogurt.

BIFTEK VELINGTON Lisnato testo, pečurke i juneće meso u delikatesu od koga zastaje dah
Ukrasiće svaku svečanu trpezu i oduševiti ukusom sve goste.
Komentari (0)