BATACI U LISNATOM TESTU Ručak za čistu desetku, poćiće vam voda na usta koliko je ukusno
Ručak koji će cela porodica obožavati, ukusa koji se pamti.
Potrebno je:
- 6 bataka
- 300 g lisnatog testa
- soja sos
Priprema:
Batake začinite po ukusu, pa ih marinirajte pola sata u soja sosu. Pecite ih na tiganju 15 minuta da budu polugotovi. Kada se prohlade, obmotajte ih u testo, testo premažite žumancetom i pecite na 180 stepeni oko 25 minuta.
Možda vas zanima:
BRAZILSKI BATAČIĆI Kroketi od kuvanog testa sa piletinom za gurmane i one izbirljive
Brazilski batačići su jedan od najpoznatijih specijaliteta. To su kroketi od kuvanog testa koji se pune piletinom i prave se u obliku bataka.
BATACI NA ŠAMPINJONIMA Ručak koji se ne odbija, ukusa koji priča priče
Drugačije i ukusno, postaće vaše novo omiljeno jelo.
VOJVOĐANSKI BATACI Aromatično jelo sa višnjama i cimetom, a meso se lepi za prste
Slasni spoj mesa sa pavlakom, višnjama i cimetom, za prave gurmane.
MEDENI BATACI Slasno jelo u drugačijem spoju ukusa, a meso se lepi za prste
Dodajte omiljeni prilog i uživajte.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)