SENDVIČI SA TUNJEVINOM Slasni, a jednostavni za pravljenje, svaki zalogaj je raj za nepca
Super za doručak ili večeru, prste da poližete.
Potrebno je:
- 8 kriški tosta
- 2 tvrdo kuvana jaja
- 200 g tunjevine iz konzerve
- vezica peršuna
- glavica crnog luka
- 3 kašike majoneza
- 3 kašike gustog jogurta
- 2 kašike soka od limuna
- zelena salata
- origano
- so
- biber
Priprema:
Tunjevinu ocedite od viška ulja, pa izgnječite viljuškom. Iseckajte peršun što sitnije, pa pomešajte sa tunjevinom. Dodajte origano. Iseckajte sitno luk, pa ga pomešajte sa tunjevinom, majonezom, jogurtom i sokom od limuna. Zatim, posolite i pobiberite. Jaja oljuštite, pa isecite na kolutove. Premažite tost namazom od tunjevine, pa preko poređajte zelenu salatu i jaja. Preklopite drugim tostem. Na kraju, sendviče presecite na pola.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)