HRONO PROJA Svideće se svima, a recept je jednostavan, savršena za doručak ili večeru
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

Potrebno je:
Mokri sastojci:
- 3 jaja
- 1.5 šoljica ulja
- 3 šoljice jogurta
- voda
Suvi sastojci:
- 2 šoljice speltinog brašna
- 1 šoljica heljdinog brašna
- 3 šoljice projinog brašna
- 1 kesica praška za pecivo
- 1 kašičica soli
Dodaci:
- sir
- slanina
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. U jednoj većoj posudi pomešajte suve sastojke za testo. Jaja umutite i sjedinite sa suvim sastojcima. Onda dodajte ulje, jogurt i vodu i mutite. Umešajte prethodno usitnjen sir i slaninu i dobro promešajte.Pleh obložite pek papirom. Pecite pola sata, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Čačkalicom proverite da li je proja pečena.
Možda vas zanima:

BRZE PROJICE SA SIROM Jednostavne, a preukusne i mekane, ovakve do sada niste jeli
Mekane i sočne, a gotove očas posla.

PROJA SA SIROM SA MERAMA "NA ČAŠE" Priprema nikad jednostavnija, a biće kao ona iz bakine kuhinje
Sočna i mekana, pravićete iznova.

PROJA SA SIROM SA MERAMA "NA ČAŠE" Žuta kao sunce i mekana kao duša, prste da poližete
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

POSNA PROJA ZA POČETNIKE Uspeva BAŠ svima, a savršena za doručak ili večeru
Pravi se brzo i lako, a osvaja ukusom.


POTAŽ OD ORAHA I CELERA Posan i ukusan, krepi organizam u trenu
Kremast i ukusan, pravićete i mrsnim danima.

AMERIČKA PITA Klasik koji se ne odbija, po receptu za početnike, prste da poližete
Otopićete se od miline koliko je slatka.

GURMANSKE ROLNICE SA KULENOM Svaki zalogaj je raj za nepca, a savršene za doručak ili večeru
Najbolje služite uz jogurt.

BIFTEK VELINGTON Lisnato testo, pečurke i juneće meso u delikatesu od koga zastaje dah
Ukrasiće svaku svečanu trpezu i oduševiti ukusom sve goste.
Komentari (0)