SOČNE POHOVANE TIKVICE Ručak za 15 minuta, razgrabiće se brzinom svetlosti
Sočne i slasne, svaki zalogaj je raj za nepca.
Potrebno je:
- 2 srednje tikvice
- 1 jaje
- 2 kašike brašna
- so
- biber po ukusu
- beli luk u prahu
- ulje za prženje
Priprema:
Operite tikvice, pa ih narendajte i posolite. Onda ih ostavite da puste vodu, pa ih dobro ocedite. Dodajte jaje, brašno, biber i začine po želji. Promešajte sve dobro. Stavljajte smesu i pržite po 2-3 minuta sa svake strane. Ostavite na papirnom ubrusu da se ocede od viška masnoće.
Možda vas zanima:
POHOVANE TIKVICE RAJ ZA NEPCA Super idu uz meso, a gotove očas posla
Mekane i sočne, ukućani će biti oduševljeni.
POSNA SARMA UKUSNIJA OD KLASIČNE Baš ovako su je pravile domaćice u Jugoslaviji
Ručak koji greje dušu i telo.
MILANSKE KRMENADLE BOLJE OD KLASIČNIH Mekane i sočne kao duša
I mirisom i ukusom mame na zalogaj više.
MAĐARSKI GULAŠ POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Svaki zalogaj greje dušu i telo
Ukućani će stajati u redu za još.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)