CARSKA PITA Sočno predjelo koje budi sva čula, a gotovo za 20 minuta
Sočna i ukusna, najbolje odmah stavite duplu meru.

Potrebno je:
- 4 jaja
- 2 čaše brašna
- 1 čaša kukuruznog brašna
- 250 ml jogurta
- 100 ml ulja
- 1 kesica praška za pecivo
- 100 g šunke
- 100 g parizera
- 100 g čajne
- 4 kisela krastavčića
- 2 kašičice soli
Kako pripremiti
Rernu zagrejte na 200 stepeni. U jednoj posudi penasto umutite jaja, pa posolite i dodajte jogurt i ulje. Naseckajte sitno šunku, parizer, čajnu i krastavčiće. Pomešajte brašna sa praškom za pecivo.Dodajte u umućena jaja, pa polako sjedinite varjačom. Lagano dodajte sve seckane sastojke.U pleh obložen pek papirom izlijte smesu. Pecite pitu oko 20 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.
Možda vas zanima:

PITA SA MESOM OD GOTOVIH KORA Sočna i slasna, super predlog za večeru
Sočna i slasna, ukusa koji priča priče.

ENGLESKA PITA PO ORIGINALNOM RECEPTU Hrskava i sočna, a biće super i sutradan
Najbolje služite za doručak ili večeru uz šolju jogurta.

PASTIRSKA PITA RAJ ZA NEPCA Savršena za doručak ili većeru, samo dodajte šolju jogurta
Sočna i ukusna, a priprema nije komplikovana.

PROLEĆNA PITA SA ŠPARGLOM I SIROM Polizaćete i tanjir koliko je ukusna, a priprema je tako jednostavna
Sočna i ukusna, pravićete stalno.

MIRISNE CIMET ROLNICE Nestaće pola pleha dok trepnete, zato najbolje odmah stavite duplu meru
Najbolje služite uz kafu ili čaj.


POTAŽ OD ORAHA I CELERA Posan i ukusan, krepi organizam u trenu
Kremast i ukusan, pravićete i mrsnim danima.

AMERIČKA PITA Klasik koji se ne odbija, po receptu za početnike, prste da poližete
Otopićete se od miline koliko je slatka.

GURMANSKE ROLNICE SA KULENOM Svaki zalogaj je raj za nepca, a savršene za doručak ili večeru
Najbolje služite uz jogurt.
Komentari (0)