NAPRAVITE SAVRŠEN KAČAMAK Tajna je u ovom sastojku, a pravi ogromnu razliku u ukusu
Trik je jednostavan, a provereno uspeva.

Maslac
Dodajte maslac u kačamak i biće kremast i preukusan.
Sastojci:
- 4 šolje vode
- 1 kašičica soli
- 1 šolja žutog kukuruznog brašna
- 3 kašike maslaca
Priprema:
Stavite šerpu sa vodom i soli da proključa. Onda dodajte kukuruzno brašno, uz neprestano mešanje. Temperaturu smanjite i nastavite da mešate, sve dok se brašno ne zgusne, a voda ne ispari. Zatim, sklonite šerpu sa vruće ringle, pa umešajte maslac i dobro promešajte.
Možda vas zanima:


DOMAĆA PALENTA Jednostavni doručak za jutra koja se pamte
Služite uz šolju jogurta.

PASTRMKA SA PEČURKAMA Posni ručak na gurmanski način, ukućani će biti raspamećeni
Lagano jelo bogatog ukusa oduševiće sve koji ga budu probali.

BAKIN GRAŠAK SE SMAŽE U TRENU Svaki zalogaj je raj za nepca, sipaćete tanjir više
Po receptu bez mane.

SLANE GALETE SA SEMENKAMA Idealne uz čaj i posnu paštetu, a biće sveže danima
Jednostavne, a zdrave i ukusne.

TAKO JEDNOSTAVNE, A SVIMA OMILJENE PALAČINKE Slane sa prazilukom ili slatke sa grizom, izbor je na vama
Prave se brzo i lako, a svi ih vole.

PASTRMKA SA PEČURKAMA Posni ručak na gurmanski način, ukućani će biti raspamećeni
Lagano jelo bogatog ukusa oduševiće sve koji ga budu probali.

POSNI BURITO SA POVRĆEM Jelo koje budi sva čula, uopšte nećete primetiti da nedostaje meso
Sočan i slasan, pravićete stalno.

MAĐARSKA HLADNA ČORBA SA VIŠNJAMA Specijalitet koji će vas rashladiti u trenu
Tradicionalno mađarsko letnje jelo, kiselkasta i kremasta supa od višanja, obično se poslužuje pre glavnog jela. Rashladiće vas i osvežiti u trenu. Priprema je jednostavna, a ukus božanstven.
Komentari (0)