BRZE ROLNICE SA MESOM Priprema je jednostavna, a ukus neverovatan

Ivana Pavlović

11:30

Sezonski recepti 0

Sočne i slasne, ukusa koji priča priče.

rolnice sa mesom
Printscreen

Potrebno je:

  • 500 g kora za pitu
  • 500 g mlevenog junećeg mesa
  • 1 veća glavica crnog luka
  • 2 jajeta
  • 100 ml mleka
  • 50 ml ulja
  • 1/2 kesice praška za pecivo
  • po želji soli
  • po želji bibera

Priprema.

Rernu zagrejte na 220 stepeni. Sitno seckan crni luk propržite na ulju, pa dodajte meso.Posolite i pobiberite.U jednoj posudi pomešajte 2 jaja, 100 ml mleka i 50 ml ulja, pa dodajte pola kesice praška za pecivo.Premažite prvu koru. Preko druge kore nanesite fil od mesa, pa urolajte. Ponavljajte postupak sve dok ne utrošite sav mterijal. Prelijte preostalom smesom sa jajetom i pospite susamom. Pecite rolnice oko 20 do 25 minuta, u rerni zagrejanoj na 220 stepeni.

Komentari (0)

Loading