ČIZKEJK U ČAŠI Brzi desert savršen za dolazak iznenadnih gostiju, a božanstvenog ukusa
Pravi se lako, a pojede brzo.
Potrebno je:
- 200 g mlevenog keksa
- 50 g putera
- 200 g krem sira
- 70 ml slatke pavlake
- 20 g šećera u prahu
- 200 g bobičastog voća
- 1 kašičica šećera
Priprema:
Mleveni keks pomešajte s istopljenim puterom, pa dobro sjedinite. Smesu utisnite po malo u čaše u kojima ćete služiti, da lepo obloži dno. Slatku pavlaku umutite sa šećerom u prahu, pa dodajte umućeni krem sir i sve lepo sjedinite sa mikserom. Sipajte preko keksa. Voće sa šećerom izblendajte, pa sipajte preko fila.
Možda vas zanima:
ČIZKEJK U ČAŠI ZA IZNENADNE GOSTE Gotov očas posla, a dobićete brojne pohvale
Pravi se lako, a pojede brzo.
ČIZKEJK U ČAŠI Pravi se maltene sam, a savršen za iznenadne goste
Napravi se brzo, a nestane sa stola čim se postavi.
DUBAI ČIZKEJK Još popularniji od čokolade, a savršen za sve bitne događaje
Svaki zalogaj je raj za nepca.
LIMUN ČIZKEJK Nema paljenja šporeta, a i dupla mera će biti malo koliko je ukusan
Sočan i kremast, svaki zalogaj je raj za nepca.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)