NJUJORŠKI ČIZKEJK Klasik koji obožava ceo svet, savršen za sve prilike
Kremast i sočan.
Potrebno je:
Za koru
- 200 g mlevenog keksa
- 100 g otopljenog maslaca
Za fil
- 600 g krem sira
- 200 g šećera
- 3 jaja
- 250 ml slatke pavlake
- 1 kašika vanila ekstrakta
Priprema
Napravite koru od mlevenog keksa i maslaca. Umutite krem sir sa šećerom, dodajte jaja jedno po jedno, zatim pavlaku i vanilu. Prelijte preko kore i pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 160 stepeni oko sat vremena.
Možda vas zanima:
NJUJORŠKI ČIZKEJK Kremast i lagan desert topi se u ustima
Sočan i sladak, ovakav do sada niste jeli.
NJUJORŠKI ČIZKEJK Najpopularniji kolač sa sirom koji pomera granice dobrog ukusa
Sočan i mekan, pravićete stalno.
ČIZKEJK NA NJUJORŠKI NAČIN Najpoznatiji kolač sa sirom koji se topi u ustima
Ako želite da probate najpoznatiji čizkejk na svetu, ne morate da idete do Njujorka.
KOKOS ČIZKEJK ZA PRAVE SLADOKUSCE Kremast i lagan, poćiće vam voda na usta
Neodoljivi desert raspametiće i one izbirljive.
POSNI SLAVSKI KOLAČ PO RECEPTU STAROM 50 GODINA Jedini recept koji vam je potreban
Gosti će biti oduševljeni ukusom.
BOMBICE OD BADEMA ZA NAJLEPŠU POSNU SLAVU Prave se maltene same, a svi ih vole
Savršeno idu uz čaj ili kafu.
BAKIN KOLAČ SA JOGURTOM MIRIŠE NA DETINJSTVO Zbog njega se krši svaka dijeta
Mirisan i sladak, nema ko će mu odoleti.
ČOKO KIKIRIKI TORTA ZA SVETOG NIKOLU Pravi se maltene sama, a po ukusu joj nema ravne
Može i dete da je napravi, a svaki zalogaj miluje nepca.
POSNI TIRAMISU ZA PRAVE KAFOLJUPCE Kolač zbog kog i komšije dolaze nepozvane
Kremast i sočan, i savršeno ide uz šoljicu kafe.
Komentari (0)