NJUJORŠKI ČIZKEJK Klasik koji obožava ceo svet, savršen za sve prilike
Kremast i sočan.

Potrebno je:
Za koru
- 200 g mlevenog keksa
- 100 g otopljenog maslaca
Za fil
- 600 g krem sira
- 200 g šećera
- 3 jaja
- 250 ml slatke pavlake
- 1 kašika vanila ekstrakta
Priprema
Napravite koru od mlevenog keksa i maslaca. Umutite krem sir sa šećerom, dodajte jaja jedno po jedno, zatim pavlaku i vanilu. Prelijte preko kore i pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 160 stepeni oko sat vremena.
Možda vas zanima:

NJUJORŠKI ČIZKEJK Kremast i lagan desert topi se u ustima
Sočan i sladak, ovakav do sada niste jeli.

NJUJORŠKI ČIZKEJK Najpopularniji kolač sa sirom koji pomera granice dobrog ukusa
Sočan i mekan, pravićete stalno.

ČIZKEJK NA NJUJORŠKI NAČIN Najpoznatiji kolač sa sirom koji se topi u ustima
Ako želite da probate najpoznatiji čizkejk na svetu, ne morate da idete do Njujorka.

DUBAI ČIZKEJK Još popularniji od čokolade, a savršen za sve bitne događaje
Svaki zalogaj je raj za nepca.

BRZE KEKS BOMBICE Ne zahtevaju truda ni vremena, a savršene za sve prilike
I dupla mera će biti malo.

TIRAMISU Sočan, kremast, mekan kao duša i topi se u ustima, ovako ga prave Italijani!
Najbolje služite uz šoljicu kafe.

KOLAČ "SMUTI PA PROSPI" Gotov za 5 minuta, a kremast i čokoladan, jednostavnije od ovoga nema!
Pravi se lako, a pojede brzo.

KOLAČ SA MAKOM I VIŠNJAMA Priprema je jednostavna, a ukus božanstven, i dupla mera će biti malo!
Fenomenalan desert nestaće sa stola odmah.

STARA SARAJEVSKA TORTA Sa rozen korama, nema ko će ostati na samo jednom parčetu
Kremasta i slatka, bićete oduševljeni.
Komentari (0)