TORTILJE SA GRAŠKOM I POVRĆEM Sočne, posne i slasne, kao osmišljene za večeru koja se pamti
Svaki zalogaj je raj za nepca.
Potrebno je:
- 4 tortilje
- 200 g mladog graška
- 1 crvena paprika
- 1 zelena paprika
- 1 crveni luk
- 1 avokado
- 2 kašike maslinovog ulja
- so i biber po ukusu
- sok od 1 limuna
Priprema:
U tiganju zagrejte maslinovo ulje i propržite seckani crveni luk i paprike.
Dodajte grašak i pržite još 5 minuta. Avokado izgnječite viljuškom i začinite sokom od limuna, solju i biberom. Na svaku tortilju stavite povrće s graškom i avokado krem. Urolajte i poslužite.
Možda vas zanima:
MEKSIČKI BURITO NA DOMAĆI NAČIN Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, a uspeva svima
Svaki zalogaj je raj za nepca.
POSNA SARMA UKUSNIJA OD KLASIČNE Baš ovako su je pravile domaćice u Jugoslaviji
Ručak koji greje dušu i telo.
MILANSKE KRMENADLE BOLJE OD KLASIČNIH Mekane i sočne kao duša
I mirisom i ukusom mame na zalogaj više.
MAĐARSKI GULAŠ POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Svaki zalogaj greje dušu i telo
Ukućani će stajati u redu za još.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)