ZAPEČENA KUPUS MUSAKA BOLJA OD KLASIČNE Prepuna mesa i slasna, polizaćete i tanjir koliko je ukusna

Ivana Pavlović

12:30

Sezonski recepti 0

Samo dodajte prilog po želji.

kupus musaka
Shutterstock

Potrebno je:

  • 2 veća pileća filea
  • 1 glavica crnog luka
  • 1 veća crvena paprika
  • 1 veća zelena paprika
  • 1 srednja glavica kupusa
  • so
  • biber
  • začini
  • mlevena začinska paprika
  • 250 ml pavlake za kuvanje
  • 1 jaje

Priprema:

Rernu zagrejte na 200 stepeni. Isecite pileći file na sitnije komade, pa propržite na malo ulja.Onda dodajte. sitno seckan luk, paprike, pa kratko prodinstajte. Dodajte seckan kupus, posolite i začinite, pobiberiti i umešajte malo začinske paprike. Pomešajte dobro sve sastojke pa sipajte u pleh obložen pek papirom. Prelijte jajetom umućenim s pavlakom za kuvanje i malo soli. Pecite musaku oko pola sata, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.

Komentari (0)

Loading