LOSOS SA SUSAMOM Brz posni ručak koji pomera granice dobrog ukusa
Bićete oduševljeni ukusom.
Potrebno je:
- 2 fileta lososa
- 150 g pirinča
- 1 šargarepa
- 1 crvena paprika
- 1 tikvica
- 2 kašike soja sosa
- 1 kašičica meda
- so
- biber
- susam za posipanje
- maslinovo ulje za prženje
Priprema:
Posolite i pobiberite losos pa pecite 3 do 4 minuta, sa svake strane, u tiganju na maslinovom ulju. Zatim izvadite i ostavite sa strane.Propržite povrće nekoliko minuta pa dodajte soja sos i malo meda. Dodajte prethodno skuvan pirinač pa kratko propržite. Vratite losos preko pirinča s povrćem, pa pospite susamom.Bon appetit!
Možda vas zanima:
IDEALAN RUČAK Napravite losos u preukusnom sosu i nećete se pokajati
Pravi ručak za celu porodicu.
PIKANTNI OSLIĆ ZA SAVRŠEN RUČAK Posno jelo koje pomera granice dobrog ukusa
Služite uz krompir ili prilog po želji.
GRILOVANA PASTRMKA ZA POSNI PETAK Rapsodija ukusa u svakom zalogaju
Ručak koji se pamti.
POHOVANI ŠARAN Recept sa juga Srbije za ručak koji se ne zaboravlja
Svaki zalogaj je raj za nepca.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)