LOSOS SA SUSAMOM Brz posni ručak koji pomera granice dobrog ukusa
Bićete oduševljeni ukusom.
Potrebno je:
- 2 fileta lososa
- 150 g pirinča
- 1 šargarepa
- 1 crvena paprika
- 1 tikvica
- 2 kašike soja sosa
- 1 kašičica meda
- so
- biber
- susam za posipanje
- maslinovo ulje za prženje
Priprema:
Posolite i pobiberite losos pa pecite 3 do 4 minuta, sa svake strane, u tiganju na maslinovom ulju. Zatim izvadite i ostavite sa strane.Propržite povrće nekoliko minuta pa dodajte soja sos i malo meda. Dodajte prethodno skuvan pirinač pa kratko propržite. Vratite losos preko pirinča s povrćem, pa pospite susamom.Bon appetit!
Možda vas zanima:
IDEALAN RUČAK Napravite losos u preukusnom sosu i nećete se pokajati
Pravi ručak za celu porodicu.
PIKANTNI OSLIĆ ZA SAVRŠEN RUČAK Posno jelo koje pomera granice dobrog ukusa
Služite uz krompir ili prilog po želji.
GRILOVANA PASTRMKA ZA POSNI PETAK Rapsodija ukusa u svakom zalogaju
Ručak koji se pamti.
POHOVANI ŠARAN Recept sa juga Srbije za ručak koji se ne zaboravlja
Svaki zalogaj je raj za nepca.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)