DODAJTE OVAJ SASTOJAK U TESTO Kiflice će biti mekane i do 5 dana, a trik provereno radi
Primenite ovaj jednostavan trik i uživajte u mekanom i sočnom pecivu.

Kukuruzni skrob i griz
Dodajte punu kašiku kukuruznog skroba i ravnu kašičicu griza na kilogram brašna.
Griz će apsorbovati višak vlage pa će testo biti sočno duže vremena, dok kukuruzni skrob olakšava testo.
Možda vas zanima:

KIFLICE SA ČOKOLADOM MIRIŠU NA DETINJSTVO Mekane i vazdušaste, razgrabiće se odmah
Najbolje služite uz šoljicu kafe.

KIFLICE SA SPANAĆEM ZA SAVRŠENO JUTRO Biće mekane i dugo sveže, a po ukusu im nema ravnih
Najbolje služite uz jogurt.

KIFLICE SA PIVOM Sočno pecivo koje pomera granice dobrog ukusa, a biće sveže i sutradan
Držaće vas dugo sitim, a savršene za doručak ili užinu.

BRZI KOLAČ U ČAŠI SA JAGODAMA Savršen za dolazak iznenadnih gostiju, a neprevaziđenog ukusa
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.

KOLAČ SA BRESKVAMA I JOGURTOM Sočan i mekan kao duša, po starom baka Majinom receptu
Zamirisaće cela kuća.

ĆUFTE U PARADAJZ SOSU Polizaćete i tanjir koliko su ukusne, a sa njima nema greške, svi ih vole!
Služite uz njoke ili pire krompir.

NJOKE SA RIKOTOM U SOSU Zasitne i preukusne, postaće vaše novo omiljeno jelo
Kremasto jelo držaće vas dugo sitim.

DOMAĆA PILEĆA SUPA Odlično rešava prehladu, a istog ukusa kao ona bakina!
Sipaćete tanjir više.

ZAPEČENE MAKARONE SA SIROM Prave se brzo i lako, jeftine su i nema ko ih ne voli
Ukućani će stajati u redu za još.
Komentari (0)