DODAJTE OVO U TESTO Proveren trik da ne upije ni kap ulja, a mekike će biti neodoljive

Ivana Pavlović

11:00

Sezonski recepti 0

Potreban vam je samo jedan sastojak, a mekike će biti neodoljive.

uštipci
Shutterstock

Soda bikarbona

Sodu bikarbonu prosejte zajedno sa brašnom pa testo neće da upije višak masnoće tokom prženja u dubokom ulju. 

 

@moja.trpeza Sočne čokoladne bombice Sastojci: 100g cornfleksa 200g petit keksa 50g urmi 1 banana Čaša mleka 50g višanja 2 kašičice kakaa Priprema: U posudu stavite petit keks, cornfleks, urme i mleko, pa sve blendirajte. Dodajte kakao i dobro sjedinite smesu. Formirajte loptice, punite ih višnjama i uvaljajte u preostali cornfleks. Stavite na tanjir, ukrasite po želji i ostavite da se ohlade. Uživajte u brzom i jednostavnom receptu! #trpeza #mojatrpeza #fy #fyp #fyppppppppppppppppppppppp #viral #viralvideo #viraltiktok #kitchen #recepie #sweet ♬ original sound - Moja Trpeza

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading