PLJESKAVICA SA KAJMAKOM Omiljeno jelo sa roštilja ovako prave u kafani
Biće sočna i preukusna.

Potrebno je:
- 500 g mlevenog mesa
- 1 jaje
- 2 kašike brašna
- 1 kašičica soli
- malo suvog biljnog začna
- malo mlevenog bibera
- 4 kašike kajmaka
- 1 kašika ulja
- Priprema:
Priprema:
U jednoj posudi pomešajte mleveno meso sa jajetom, brašnom, uljem i začinima. Rukom oblikujte pljeskavice pa napravite udubljene na sedini. Pržite ih ulju dok dobro ne porumene. Zatim pečene pljeskavice poređajte u pleh obkožen pek papirom. Stavite kajmak u svako udubljenje. Pecite pljeskavice sa kajmakom oko 15 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni.

UŠTIPCI MEKANI KAO DUŠA Recept Ane Sević raspametio domaćice na mrežama, svi ga dele
Iako je pobornica zdrave ishrane, voditeljka Ana Sević podelila je recept za uštipke kojima nije moguće odoleti. Ovaj recept joj je dala baka, i jedino takve priznaje, prave domaće. Njene kulinarske specijalitete najviše vole suprug Danijel i deca, a ne sumnjamo da ćete i vi biti oduševljeni.

BAKIN SPANAĆ MIRIŠE NA DETINJSTVO Kremast i jednostavan, a ukusa koji govori više od 1000 jezika
Najbolje služite uz meso ili ribu.

RIŽOTO SA MESOM I POVRĆEM Ručak koji pomera granice dobrog ukusa, cela porodica će uživati
Savršenog ukusa, a zasitno.

ČAČANSKI LONAC Prepun različitih vrsta mesa, ručak kome neće odoleti ni najveći gurmani
Slasno i aromatično jelo, a bićete siti satima.

KREMASTI PIRE KROMPIR Najbolje služite uz ćufte ili šnicle, za ručak koji se pamti
Priprema je jednostavna, a ukus božanstven.
Komentari (0)