PILEĆE BELO MESO U SOSU Ručak koji pomera granice dobrog ukusa, za vikend koji se pamti
Držaće vas dugo sitim, a osvaja od prvog zalogaja.
Potrebno je:
- po želji pileće belo meso
- 2 dl mleka
- 1 dl vode
- 200 ml pavlake
- par kašika sira
- 2 kašike brašna
- biber
- suvi biljni začin
- ulje
- 3-4 čena belog luka
Priprema:
Belo meso isecite na trake pa dodajte začine, sitno seckan luk i malo ulja. Ostavite u frižideru da malo odstoji. Sipajte ulje u tiganj pa stavite meso i pržite ga sve dok ne porumeni. Izvadite meso u tanjir a ulju u kome se pržilo dodajte brašno i pržite uz mešanje, sipajte vodu i mleko, dodajte pavlaku i sir i pustite da se krčka. Opet vratite meso u tiganj da upije sos, začinite i pustite da se još malo kuva.
Možda vas zanima:
PUNJENO BELO MESO SA SPANAĆEM Gurmanski specijalitet od kog će vam poći voda na usta
Ručak koji će obožavati cela porodica.
PUNJENO BELO MESO Rapsodija ukusa za prave gurmane, u ručku koji se ne zaboravlja
Služite uz salatu po želji.
PUNJENO BELO MESO ZA PRAVE GURMANE Slasni ručak koji će obožavati cela porodica
Svaki zalogaj je raj za nepca.
PUNJENO BELO MESO SA KAJMAKOM Ukućani će stajati u redu za još
Držaće vas dugo sitim.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)