PILAV PO RECEPTU IZ BAKINE KUHINJE Nakon njega zaboravićete na sve druge
Najbolje služite uz piletinu.
Potrebno je:
- kocka supe
- 2 šargarepe
- začin, peršunov list biber
- 1 slatka zelena paprika
- 1 ljuta zelemna
- 100 gr. graška
- 200 gr pirinča
- 1 glavica crnog luka
- 1 maniji krompir
- ulje
Priprema:
Iseckajte svo povrće.Ispržite luk na ulju pa polako dodajte seckano povrće i na kraju pirinač. Nalijte vodom sa prokuvanom kockom supe. Kuvajte na tihoj vatri. Dodajte začine pred kraj, biber i seckani peršun.Nakon što tečnost ispari pilav je gotov.
Možda vas zanima:
PILAV NA MEKSIČKI NAČIN Aromatično, pikantno jelo koje osvaja od prvog zalogaja
Dodajte prilog po želji i uživajte.
POSNA SARMA UKUSNIJA OD KLASIČNE Baš ovako su je pravile domaćice u Jugoslaviji
Ručak koji greje dušu i telo.
RIŽOTO SA BUNDEVOM RAJ ZA NEPCA Greje dušu i telo, a gotov dok trepnete
Kremast i sočan, i dupla mera je malo.
MILANSKE KRMENADLE BOLJE OD KLASIČNIH Mekane i sočne kao duša
I mirisom i ukusom mame na zalogaj više.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)