PILAV NA MEKSIČKI NAČIN Aromatično, pikantno jelo koje osvaja od prvog zalogaja
Dodajte prilog po želji i uživajte.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

TELETINA SA ŠAMPINJONIMA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa, za ručak koji se pamti
Najbolje služite uz kuvani pirinač i sir.

GRANITIRANI KROMPIRIĆI Savršeno hrskavi, a super kao prilog, ukusa koji se ne zaboravlja
Dodajte uz meso ili jelo po izboru.

PUNJENI PATLIDŽAN RAJ ZA NEPCA Ručak koji će ukućani razgrabiti u trenu
Sočno i slasno jelo oduševiće i one izbirljive.

ĆUFTE U PARADAJZ SOSU Klasik domaće kuhinje koji ne izlazi iz mode, samo mu popularnost raste
Sočne i neodoljive, super idu uz pire krompir.
- 250 g svežeg paradajza (isečenog na kockice)
- 1 paprika (sitno isečena)
- 2-3 kašike ulja
- 100 ml bujona od povrća
- so
- 1 kašičica paprike u prahu
- pola kašičice ljute ili dimljene paprike u prahu
- 1 kašika italijanskih začina
- 1 kašičica karija
- 1 konzerva pasulja
- 1 konzerva kukuruza
- 300 g soka od paradajza
- 350 g kuvanog pirinča (ili 150 g sirovog pirinča)
Priprema:
Svež paradajz operite pa isecite na kockice. Zatim operite papriku pa je očistite od semenki i sitno iseckajte. Zagrejte dve do tri kašike ulja u tiganju na srednjoj vatri. Dodajte seckani paradajz i papriku, i pržite dok ne omekšaju. Polako sipajte bujon od povrća i začine pa dobro promešajte.

JEDNOSTAVNI RECEPT ZA NAJKREMASTIJI KROMPIR PIRE Uspeće i početnicima u kuhinji
Dodajte kao prilog ćuftama.

PICA SA 4 VRSTE SIRA Priredite užitak vašim čulima, za večeru koja se pamti
Sočna i slasna, sa gotovom podlogom, biće spremna začas.

BRUSKETI SA DIMLJENIM LOSOSOM Italijansko brzo predjelo koje će oduševiti i najizbirljivije
Hrskavi i sočni, pravićete stalno.

TELETINA SA ŠAMPINJONIMA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa, za ručak koji se pamti
Najbolje služite uz kuvani pirinač i sir.

KROASANI SA VANILOM I VOĆEM Mekani kao duša i vazdušasti, a super idu uz kafu
Od navedene količine dobićete 8 kroasana.
Komentari (0)