SOČNI GRAŠAK ZA SAVRŠEN RUČAK Recept iskusne domaćice koji uspeva baš svima
Sočan i slasan, bićete oduševljeni ukusom.
Potrebno je:
- 500 g pilećeg filea
- 200 g mladog graška
- 1 glavica crnog luka
- 2 čena belog luka
- 1 kašika brašna
- 400 ml pilećeg bujona
- 2 kašike maslinovog ulja
- so i biber po ukusu
Priprema:
Pileći file isecite na kockice, začinite solju i biberom. U tiganju zagrejte maslinovo ulje i propržite piletinu dok ne postane zlatna. Dodajte sitno seckani crni i beli luk, propržite dok ne omekšaju. Dodajte brašno i dobro promešajte. Sipajte bujon i dodajte grašak, pa kuvajte dok se grašak ne skuva.
Možda vas zanima:
BAKINOM GRAŠKU NIJE MOGUĆE ODOLETI Zasitan i preukusan, a super ide uz ribo i meso
Neće mu odoleti ni najveći gurmani.
BAKIN GRAŠAK SE SMAŽE U TRENU Svaki zalogaj je raj za nepca, sipaćete tanjir više
Po receptu bez mane.
GRAŠAK SA KOBASICAMA Sočan ručak koji će vas dugo držati sitim, ukusa koji govori više od 1000 jezika
Služite uz domaće kobasice.
GRAŠAK SA PILETINOM PO RECEPTU ZA POČETNIKE Ručak koji će obožavati svi ukućani
Priprema je jednostavna, a ukus savršen.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)