VAZDUŠASTA KAJGANA IZ RERNE MILUJE NEPCA Puterasta i sa zapečenom koricom, nema joj ravne
Najbolje služite uz šolju jogurta ili kiselog mleka.
Potrebno je:
- 6 jaja
- 300 ml mleka
- 1 kašičica oli
- malo putera ili ulja za podmazivanje
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni.U većoj posudi razbijte jaja pa dodajte mleko i so. Žicom dobro umutite. Vatrostalnu posudu premažite puterom ili uljem pa u nju sipajte smesu.Pecite kajganu pola sata, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Gotov omlet ostavite da se kratko prohladi pa secite na trouglove.
Možda vas zanima:
EVO VAM IDEJE ZA SUTRAŠNJI DORUČAK Brz, jeftin, a zasiti
Ne možete da omašite.
HOLANDSKA KAJGANA ZA SAVRŠEN DORUČAK PUN PROTEINA Daće vam energiju za ceo dan
Bićete oduševljeni ukusom.
DRUGAČIJI OMLET SA JABUKAMA I CIMETOM Brzi doručak za prave sladokusce
Mirisan i sočan, po ukusu mu nema ravnog.
KAJGANA SA AJVAROM Doručak pun proteina koji greje dušu i telo
Držaće vas dugo sitim, a razvaljuje ukusom.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)