KAJGANA PO RECEPTU GORDONA REMZIJA Gotova za par minuta i kremasta, trik je u ovakvom pravljenju

Ivana Pavlović

11:00

Sezonski recepti 0

Jedan od najboljih svetskih kuvara podelio je recept za kajganu koja osvaja od prvog zalogaja.

kajgana
Shutterstock

Potrebno je:

  • 6 hladnih jaja
  • 1 kašika putera
  • so i biber, po ukusu
  • 1 kašičica pavlake (creme fraiche)
  • sveže seckani vlašac za dekoraciju

Priprema:

Razbijte jaja u tiganju i dodajte puter. Uključite na jaku vatru i počnite odmah da mešate špatulom. Nakon 30 sekundi prženja, skinite sa vatre i nastavite da mešate još 10 sekundi. Zatim vratite na vatru i ponovite još 3 do 4 puta, ukupno oko 3 minuta. Pred kraj dodajte so, biber, pavlaku i malo svežeg vlasca. Prebacite kajganu na tanjir pa pospite vlašcem.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading