PROTEINSKI HLEB ZA SAVRŠEN DORUČAK Sve se samo pomeša i peče, a biće svež danima
Samo dodajte prilog po želji.
Potrebno je:
- 2 jajeta
- 100 g grčkog jogurta
- 100 g ovsenih pahuljica
- 1 kašičica praška za pecivo
- prstohvat soli,
- semenke bundeve, suncokreta, lana
- začini
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni.U posudi pomešajte dva jajeta i grčki jogurt. Žicom dobro umutite dok ne dobijete homogenu smesu. Onda dodajte ovsene pahuljice, prašak za pecivo i prstohvat soli. Zatim ubacite semenke i začine, pa promešajte dobro. Smesu izlijte u pleh obložen pek papirom. Pecite hleb oko 20 do 25 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Čačkalicom proverite da li je pečen.
Možda vas zanima:
DOMAĆI PROTEINSKI HLEB Zdrav i ukusan, pravićete stalno
Dodajte prilog po želji.
JEZEKILJEV HLEB ZA DUGOVEČNOST Po receptu starom 2500 godina
Biće mekan i sočan kao duša.
2 TRIKA DOMAĆICE IZ VALJEVA ZA DOMAĆI HLEB Biće svež i posle 4 dana
Primenite ova dva jednostavna trika i hleb će posle nekoliko dana biti kao nov.
NEMOJTE DA BACATE BAJATI HLEB Primenite ovaj trik i biće kao tek kupljen
Primenite ovaj jednostavan trik, hleb će biti mekan kao duša.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)