BRZE POGAČICE Gotove za 10 minuta, a možete da ih jedete bez griže savesti
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Potrebno je:
- 190 g bademovog brašna
- jedna kašičica praška za pecivo
- Soli po ukusu
- 340 g mocarela sira
- 60 g krem sira
- dva jajeta za testo i jedno jaje za premazivanje
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. U jednoj posudi pomešajte brašno sa praškom za pecivo i dodajte so. Zasebno pomešajte rendanu mocarelu i krem sir, pa otopite na pari. Dodajte 2 jajeta u otopljen sir pa dobro promešajte. Ovu smesu dodate u brašno pa mesite rukama. Navlaženim rukama oblikujte male pogačice. Zatim premažite jajetom pa ređajte na pleh obložen pek papirom. Pecite pogačice oko 8 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.
Možda vas zanima:
DOMAĆE POGAČICE ZA 10 MINUTA Kad ih jednom probate zaboravićete na pekaru
Mekane i sočne, smažu se u trenu.
BRZE POGAČICE SA SIROM Jednom kad ih probate zaboravićete na pekaru, po ukusu nema slasnijih
Savršene za doručak uz šolju jogurta.
POGAČICE SA JAGODAMA Pola pleha nestane dok trepnete, po ukusu im nema ravnih
Savršene za užinu ili desert.
POGAČICE SA ČVARCIMA Pojedu se u slast, posle ovog recepta ćete zaboraviti na pekaru
Slasne i mekane, pravićete stalno.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)