MAĐARSKI GULAŠ POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Svaki zalogaj greje dušu i telo

Ivana Pavlović

12:00

Sezonski recepti 0

Ukućani će stajati u redu za još.

svinjski paprikaš
Printscreen

Potrebno je:

  • 500 g crng luka
  • 2 čena belog luka
  • 800 g junetine
  • so, biljni začin, biber,
  • crvena slatka tucana paprika
  • tucana ljuta paprika
  • lovorov list

Priprema:

Prodinstajte sitno seckan crni luk na zagrejanom ulju, na umerenoj vatri. Onda dodajte junetinu seckanu na kockice. Posolite, pobiberite i začinite. Prelijte vodom toliko da toliko da prekrije meso.  Krčkajte gulaš dva do tri sata na umerenoj vatri. Pred kraj, u gulaš dodajte dva cela čena belog luka.

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading