TOSKANSKA KAJGANA GREJE DUŠU I TELO Puna proteina i slasna, a gotova za čas
Služite uz prilog po želji.
Potrebno je:
- 3 jaja
- polovina luka
- 2 paradajza
- malo maslinovog ulja
Priprema:
Iseckajte luk pa ga propržite na ulju. Zatim dodajte seckani paradajz i kuvajte na tihoj vatri sve dok voda ne ispari. Zatim umutite jaja i začinite. Posolite i pobiberite. Onda dodajte jaja u tiganj sa paradajzom i pržite.
Možda vas zanima:
KAJGANA SA POVRĆEM GREJE DUŠU I TELO Doručak sa kojim nema greške
Bićete siti satima jer je prava energetska bomba za organizam.
KAJGANA SA PAPRIKAMA DORUČAK ZA DAN PUN ENERGIJE Eksplozija ukusa u svakom zalogaju
Samo dodajte prilog po želji.
OMLET SA PRAZILUKOM SE SMAŽE U TRENU Isti kao onaj iz bakine kuhinje, prste da poližete
Služite toplo, uz parče hleba i paradajz.
MENEMEN ZA SAVRŠEN DORUČAK ILI VEČERU Turska kajgana se topi u ustima
Samo dodajte prilog po želji.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)