KAJGANA SA AJVAROM Doručak pun proteina koji greje dušu i telo
Držaće vas dugo sitim, a razvaljuje ukusom.
Potrebno je:
- 4 jaja
- 2-3 kašike ajvara
- 1 kašika maslaca ili ulja
- so i biber po ukusu
- malo seckanog peršuna
Priprema:
Na tiganju zagrejte maslac ili ulje, pa umutite jaja i prelijte ih preko. Dodajte ajvar i lagano mešajte dok se jaja ne stegnu, a smesa postane kremasta i sočna. Posolite, pobiberite i pospite sitno seckanim peršunom. Poslužite odmah dok je kajgana još topla.
Dodatak: Možete je servirati sa svežim hlebom, tostom ili sirom po izboru.
Možda vas zanima:
ŠPANSKI OMLET GREJE SRCE I STOMAK Treba vam samo 3 sastojka, a bolji sigurno niste jeli
Služite uz sir ili kiselo mleko.
HOLANDSKA KAJGANA ZA SAVRŠEN DORUČAK PUN PROTEINA Daće vam energiju za ceo dan
Bićete oduševljeni ukusom.
TURSKI MENEMEN RAJ ZA NEPCA Polizaćete i tanjir koliko je ukusno
Kajgana na turski način oduševiće i one izbirljive.
MENEMEN GREJE DUŠU I TELO Pojedete za doručak, a bićete siti do večere
Turska kajgana pomera granice dobrog ukusa.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)