LEPŠA JE OD MRSNE VERZIJE Ovu salatu Srbi obožavaju, a laka je za pravljenje
Neizostavna je na srpsim slavljima.

Posna ruska salata
Možda vas zanima:

NAPRAVITE DOBRO POZNATE MANTIJE NA BOSANSKI NAČIN ISMIRE COGO Prazan pleh u kratkom roku
Dobro poznat recept u nešto druhačijem izdanju.

TESTO JE MEKO KAO PAMUK Domaći kroasani nalik na one koje jedu Francuzi
Oduševiće vas tekstura testa.

UROLAŠ I GOTOVO! Neprevaziđen recept za dobro poznatu i ukusnu štrudlu
Dali smo vam predlog sa makom, ali vi svakako možete samo birati fil.

BRZO DA BRŽE NE MOŽE Spoj jabuke i cimeta je uvek neodoljiv!
Znamo da ćete probati da ga napravite.
Sastojci:
500 g kuvanog krompira
200 g kuvane šargarepa
300 g kuvanog graška
1 povrtna kocka za supu
100 g kiselih krastavčića
250 g posnog majoneza
1 kašičica senfa
150 g kuvanog kukuruza
1/2 kašike limunovog soka
so, biber
Priprema:
Skuvajte krompir s ljuskom, oljuštite ga i iseckajte na kockice. Ostalo povrće skuvajte zajedno s kockom za supu, te ocedite. U veću činiju sipajte krompir, šargarepu, grašak, kukuruz i seckane kisele krastavčiće. Posolite i pobiberite. U posni majonez dodajte senf, limunov sok i umešajte ga u salatu. Ostavite da odstoji i poslužite.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

LEDENE KOCKE Osvežavajući kolač koji u isto vreme i ledi i sladi, po receptu bez mane
Kremast i čokoladan, nećete moći da prestanete da ga jedete.

KREMASTI PIRE OD KARFIOLA SAVRŠEN PRILOG Dodajte meso i uživajte u slasnom obroku
Kremast i lagan, bićete oduševljeni.

PALAČINKE OD PROSA Klasik u potpuno novom izdanju, samo dodajte prilog po želji
Biće mekane i vazdušaste, a zdrave.

POSNA GIBANICA Nimalo ukusom ne zaostaje za originalom, a priprema je krajnje jednostavna
Najbolje služite uz sojin jogurt ili sojino kiselo mleko.

POSNA ŠTRUDLA SA ORASIMA Klasik koji nikad ne izlazi iz mode, za savršen početak dana
Mirisna poslastica osvojiće vas od prvog zalogaja.
Komentari (0)