LEPŠA JE OD MRSNE VERZIJE Ovu salatu Srbi obožavaju, a laka je za pravljenje
Neizostavna je na srpsim slavljima.

Posna ruska salata
Sastojci:
500 g kuvanog krompira
200 g kuvane šargarepa
300 g kuvanog graška
1 povrtna kocka za supu
100 g kiselih krastavčića
250 g posnog majoneza
1 kašičica senfa
150 g kuvanog kukuruza
1/2 kašike limunovog soka
so, biber
Priprema:
Skuvajte krompir s ljuskom, oljuštite ga i iseckajte na kockice. Ostalo povrće skuvajte zajedno s kockom za supu, te ocedite. U veću činiju sipajte krompir, šargarepu, grašak, kukuruz i seckane kisele krastavčiće. Posolite i pobiberite. U posni majonez dodajte senf, limunov sok i umešajte ga u salatu. Ostavite da odstoji i poslužite.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:

NAPRAVITE DOBRO POZNATE MANTIJE NA BOSANSKI NAČIN ISMIRE COGO Prazan pleh u kratkom roku
Dobro poznat recept u nešto druhačijem izdanju.

TESTO JE MEKO KAO PAMUK Domaći kroasani nalik na one koje jedu Francuzi
Oduševiće vas tekstura testa.

UROLAŠ I GOTOVO! Neprevaziđen recept za dobro poznatu i ukusnu štrudlu
Dali smo vam predlog sa makom, ali vi svakako možete samo birati fil.

BRZO DA BRŽE NE MOŽE Spoj jabuke i cimeta je uvek neodoljiv!
Znamo da ćete probati da ga napravite.

POSNA SARMA SA SUVIM ŠLJIVAMA Nećete da primetite da nedostaje meso, nikad ukusnija
Sočna i slasna, a suve šljive joj daju poseban šmek.

BUREK SA SIROM Savršeno se slaže sa jogurtom ili kiselim mlekom, prste da poližete
Hrskavih kora i sočnog nadeva, pravićete stalno.

NEODOLJIVA MUSAKA OD KARFIOLA Savršenog ukusa, pravi raj za nepca
Ako volite klasičnu musaku, ovu sa karfiolom ćete obožavati.

SVINJSKE ŠNICLE PO RECEPTU DŽEJMIJA OLIVERA Ukusne kao iz najboljih restorana
Recept čuvenog kuvara Džejmija Olivera raspametiće i one izbirljive.

ĆUFTE U PARADAJZ SOSU Dugo će vas držati sitim, ukusa koji priča priče
Fenomenalne i sočne, prste da poližete.
Komentari (0)