LEPŠA JE OD MRSNE VERZIJE Ovu salatu Srbi obožavaju, a laka je za pravljenje
Neizostavna je na srpsim slavljima.
Posna ruska salata
Sastojci:
500 g kuvanog krompira
200 g kuvane šargarepa
300 g kuvanog graška
1 povrtna kocka za supu
100 g kiselih krastavčića
250 g posnog majoneza
1 kašičica senfa
150 g kuvanog kukuruza
1/2 kašike limunovog soka
so, biber
Priprema:
Skuvajte krompir s ljuskom, oljuštite ga i iseckajte na kockice. Ostalo povrće skuvajte zajedno s kockom za supu, te ocedite. U veću činiju sipajte krompir, šargarepu, grašak, kukuruz i seckane kisele krastavčiće. Posolite i pobiberite. U posni majonez dodajte senf, limunov sok i umešajte ga u salatu. Ostavite da odstoji i poslužite.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
NAPRAVITE DOBRO POZNATE MANTIJE NA BOSANSKI NAČIN ISMIRE COGO Prazan pleh u kratkom roku
Dobro poznat recept u nešto druhačijem izdanju.
TESTO JE MEKO KAO PAMUK Domaći kroasani nalik na one koje jedu Francuzi
Oduševiće vas tekstura testa.
UROLAŠ I GOTOVO! Neprevaziđen recept za dobro poznatu i ukusnu štrudlu
Dali smo vam predlog sa makom, ali vi svakako možete samo birati fil.
BRZO DA BRŽE NE MOŽE Spoj jabuke i cimeta je uvek neodoljiv!
Znamo da ćete probati da ga napravite.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)