PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo i više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci je savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke

Sastojci:
- 1 kg paprike (obavezno somborke)
- 1,5 kg pavlake
- 300 g feta sira
- so
Priprema:
Paprike operite, očistite od semenki i osušite. U svaku papriku sipajte po pola kašičice soli i ostavite sat vremena. Nakon tog vremena ih okrenite da izađe tečnost koju je paprika pustila. U pavlaku dodajte, feta sir i izmešajte, da se smesa sjedini. Dno posude u kojoj ćete slagati paprike prvo stavite 2 prsta smese koju ste napravili, a zatim ređajte paprike. Posle svakog reda paprike ide red smese, a poslednji sloj treba da bude 2 prsta pavlake i feta sira. Papriku dobro zatvoriti i držati u frižideru nedjelju dana.

ORASNICE Prhki starinski kolači skupog ukusa, za sve bitne događaje
Super idu uz šolju kafe.

NEODOLJIVE KIFLICE SA RATLUKOM Slatkiš iz bakine kuhinju koji budi nostalgiju
Mirisne i sočne, nema ko vam neće tražiti recept.

NAJUKUSNIJI DOMAĆI SIR Napravi se lako, a super ide uz razna jela
Trajaće oko nedelju dana, a bićete oduševljeni koliko je ukusan.

SLASNE ROLNICE SA KAČKAVALJEM Prava eksplozija ukusa u svakom zalogaju, super za doručak ili večeru
Služite toplo uz jogurt ili kiselo mleko.

SLANA ROZENKA Predjelo bez kojeg slava ne prolazi, a svi gosti ga vole
Slasno predjelo osvaja od prvog zalogaja.
Komentari (0)