PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo i više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci je savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
Sastojci:
- 1 kg paprike (obavezno somborke)
- 1,5 kg pavlake
- 300 g feta sira
- so
Priprema:
Paprike operite, očistite od semenki i osušite. U svaku papriku sipajte po pola kašičice soli i ostavite sat vremena. Nakon tog vremena ih okrenite da izađe tečnost koju je paprika pustila. U pavlaku dodajte, feta sir i izmešajte, da se smesa sjedini. Dno posude u kojoj ćete slagati paprike prvo stavite 2 prsta smese koju ste napravili, a zatim ređajte paprike. Posle svakog reda paprike ide red smese, a poslednji sloj treba da bude 2 prsta pavlake i feta sira. Papriku dobro zatvoriti i držati u frižideru nedjelju dana.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)