PICA ROLAT Osvaja ukusom, zato najbolje stavite odmah duplu meru

Ivana Pavlović

16:00

Sezonski recepti 0

Napravićete brzo a nestaće sa stola još brže.

pica rolat
Shutterstock
Potrebno je
  • 500 g kora za gibanicu
  • 2 dl pavlake
  • 4 jaja
  • malo origana
  • 200 g kečapa
  • 300 g trapista
  • 400 g salame
  • so

Priprema

Pavlaku i jaja umutite sa malo soli. Isecite salamu na kolutove. Podelite kore da dobijete 2 puta po 6 listova. Stavite 2 lista pa premažite preko umućenu pavlaku sa jajima, stavite koru, pa sipajte kečas i pospite origano, kora, pavlaka, salama, trapist, kora, pavlaka. Umotajte rolat. Postupak ponovite sa preostalih 6 listova. Onda premažite rolate sa pavlakom i jajima pa prebacite u pleh obložen papirom za pečenje. Pecite oko 20 minuta na 200 stepeni, dok ne porumene. Pečene rolate isecite na parčiće i služite. Prijatno!

 

 

Komentari (0)

Loading