ZAPEČENI KROMPIR Aromatična rapsodija ukusa sa slaninom, svi će vam tražiti recept
Ovaj fenomenalni ručak držaće vas dugo sitim, a slasan je i neodoljiv.
Potrebno je
- 4 srednja krompira
- 150 g mladog kajmaka
- 1 jaje
- 75 g slanine
- 50 g mladog sira
- so, biber
Priprema:
Oljuštite krompir, isecite ga na kolutove i skuvajte u slanoj vodi. Izmešajte kajmak, jaje i sir. Slaninu isecite na listiće. U zemljanu posudu ređajte slaninu, krompir prethodno začinjen, zatim smesu sa kajmakom, pa opet krompir i na kraju listiće slanine. Pobiberite na kraju. Pecite na 200 stepeni oko 20 minuta.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)