ZAPEČENI KROMPIR Aromatična rapsodija ukusa sa slaninom, svi će vam tražiti recept
Ovaj fenomenalni ručak držaće vas dugo sitim, a slasan je i neodoljiv.
Potrebno je
- 4 srednja krompira
- 150 g mladog kajmaka
- 1 jaje
- 75 g slanine
- 50 g mladog sira
- so, biber
Priprema:
Oljuštite krompir, isecite ga na kolutove i skuvajte u slanoj vodi. Izmešajte kajmak, jaje i sir. Slaninu isecite na listiće. U zemljanu posudu ređajte slaninu, krompir prethodno začinjen, zatim smesu sa kajmakom, pa opet krompir i na kraju listiće slanine. Pobiberite na kraju. Pecite na 200 stepeni oko 20 minuta.
MUSAKA OD OSLIĆA Rapsodija ukusa savršena za dane posta, nećete ni primetiti da nedostaje meso
Soćna i slasna, ukućani će stajati u redu za još.
RUSKA SALATA KOCKE Priprema je jednostavna, a nema ko neće uzeti parče više
Dekorativno i sočno, ukrasiće svaku slavsku trpezu, a ukusom oduševiti goste.
MIKADO KOCKE U sočnom spoju sa omiljenim napitkom, tope se u ustima
Savršen spoj slatkiša i kafe, otopićete se od miline.
BAKA STANKIN PREBRANAC Krepi organizam u trenu, po receptu starom 40 godina
Držaće vas dugo sitim, a pravi je raj za nepca.
KIKIRIKI PUTER Kremasti namaz daje šmek svakom desertu, a najlepše ide sa palačinkama
Mažite ga samostalno na hleb ili dodajte u omiljeni desert, šta god da odaberete nećete da pogrešite.
Komentari (0)