ZAPEČENI KROMPIR Aromatična rapsodija ukusa sa slaninom, svi će vam tražiti recept
Ovaj fenomenalni ručak držaće vas dugo sitim, a slasan je i neodoljiv.
Potrebno je
- 4 srednja krompira
- 150 g mladog kajmaka
- 1 jaje
- 75 g slanine
- 50 g mladog sira
- so, biber
Priprema:
Oljuštite krompir, isecite ga na kolutove i skuvajte u slanoj vodi. Izmešajte kajmak, jaje i sir. Slaninu isecite na listiće. U zemljanu posudu ređajte slaninu, krompir prethodno začinjen, zatim smesu sa kajmakom, pa opet krompir i na kraju listiće slanine. Pobiberite na kraju. Pecite na 200 stepeni oko 20 minuta.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)