DOMAĆA PROJA Sočna i ukusna, a mekana kao duša, po starom receptu iz bakine kuhinje

Ivana Pavlović

18:00

Sezonski recepti 0

Poslužite je za doručak ili večeru uz prilog po želji, bićete oduševljeni.

proja
Shutterstock

Potrebno je

  • 300 g kukuruznog brašna
  • 3 dl kisele vode
  • 1 ravna kašičica soli
  • pola šoljice ulja
  • pola kesice praška za pecivo
     

Priprema

Zagrejte rernu na 250 stepeni. U jednu posudu sipajte brašno pa dodajte so i prašak za pecivo, i pomešajte. Dodajte ulje pa polako sipajte kiselu vodu i mešajte. Smesu izlijte u pleh obložen papirom za pečenje. Pecite oko 25 minuta u rerni zagrejanoj na 250 stepeni. Izvadite, secite i služite, uz prilog po želji.

 

Možda vas zanima:

proja

SOČNA PROJA ZA DOBAR POČETAK DANA Po receptu pevačice Vesne Đogani

09:00

11 avgust, 2024

Sezonski recepti

Vesna Đogani, pevačica grupe Đogani, vlasnica brojnih hitova, od kojih je najnoviji nedavno ugledao svetlost dana, više od 20 godina je deo muzičke scene. Supruga densera Đoleta Đoganija kulinarske veštine uglavnom prepušta svojoj jačoj polovini. Ipak, da se i ona fenomenalno snalazi za šporetom, dokaz je ova sočna proja, koju obožavaju njihova deca Adrijano i Laura, za koju će vam svi tražiti recept.

Komentari (0)

Loading