DOMAĆA PROJA Sočna i ukusna, a mekana kao duša, po starom receptu iz bakine kuhinje

Ivana Pavlović

18:00

Sezonski recepti 0

Poslužite je za doručak ili večeru uz prilog po želji, bićete oduševljeni.

proja
Shutterstock

Potrebno je

  • 300 g kukuruznog brašna
  • 3 dl kisele vode
  • 1 ravna kašičica soli
  • pola šoljice ulja
  • pola kesice praška za pecivo
     

Priprema

Zagrejte rernu na 250 stepeni. U jednu posudu sipajte brašno pa dodajte so i prašak za pecivo, i pomešajte. Dodajte ulje pa polako sipajte kiselu vodu i mešajte. Smesu izlijte u pleh obložen papirom za pečenje. Pecite oko 25 minuta u rerni zagrejanoj na 250 stepeni. Izvadite, secite i služite, uz prilog po želji.

 

Možda vas zanima:

gurmanluk sa krompirom i kobasicama

GURMANLUK SA KROMPIROM I KOBASICAMA Po receptu pevača Slobe Radanovića

15:00

28 april, 2024

Sezonski recepti

Sloba Radanović, nekadašnja Pinkova zvezda, a sada vlasnik brojnih hitova, čiji je novi album „Vreme besramnih“ nedavno ugledao svetlost dana, pokazao je da nije samo talentovan za pevanje. Suprug i otac malenog Damjana pre nekoliko godina podelio je recept za jelo koje obožava da pravi, ali i jede. Slasno i začinjeno jelo sa krompirom i kobasicama poješćete u slast, a mi vam prenosimo recept u celosti.

Komentari (0)

Loading