DOMAĆA PROJA Sočna i ukusna, a mekana kao duša, po starom receptu iz bakine kuhinje
Poslužite je za doručak ili večeru uz prilog po želji, bićete oduševljeni.

Potrebno je
Možda vas zanima:

DOMAĆA PROJA Najbolje služite uz šolju jogurta ili kiselog mleka, a idealna za doručak ili večeru
Sočna i mekana, nestaće sa stola čim se postavi.

SOČNA PROJA PO RECEPTU ZA POČETNIKE Priprema je nikad lakša
Služite uz jogurt ili kiselo mleko.

BRZA PROJA Treba vam samo 17 minuta i želja da je napravite, a biće nikad sočnija
Pravi se lako, a preukusna i sočna.

POSNA PROJA ZA POČETNIKE Uspeva BAŠ svima, a savršena za doručak ili večeru
Pravi se brzo i lako, a osvaja ukusom.
- 300 g kukuruznog brašna
- 3 dl kisele vode
- 1 ravna kašičica soli
- pola šoljice ulja
- pola kesice praška za pecivo
Priprema
Zagrejte rernu na 250 stepeni. U jednu posudu sipajte brašno pa dodajte so i prašak za pecivo, i pomešajte. Dodajte ulje pa polako sipajte kiselu vodu i mešajte. Smesu izlijte u pleh obložen papirom za pečenje. Pecite oko 25 minuta u rerni zagrejanoj na 250 stepeni. Izvadite, secite i služite, uz prilog po želji.

PICA SA 4 VRSTE SIRA Priredite užitak vašim čulima, za večeru koja se pamti
Sočna i slasna, sa gotovom podlogom, biće spremna začas.

BRUSKETI SA DIMLJENIM LOSOSOM Italijansko brzo predjelo koje će oduševiti i najizbirljivije
Hrskavi i sočni, pravićete stalno.

TELETINA SA ŠAMPINJONIMA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa, za ručak koji se pamti
Najbolje služite uz kuvani pirinač i sir.

KROASANI SA VANILOM I VOĆEM Mekani kao duša i vazdušasti, a super idu uz kafu
Od navedene količine dobićete 8 kroasana.

SAVIJAČA SA BLITVOM I SIROM Sa domaćim hrskavim korama i sočnim nadevom, ukućani će je obožavati
Najbolje služite uz sir i jogurt.
Komentari (0)