PUNJENI AVOKADO Sa jajima, slasan i aromatičan, prste da poližete
Drugačije jelo, a osvaja na prvi zalogaj.
Potrebno je:
- 2 avokada
- 4 tvrdo kuvana jajeta
- 2 kašike jabukovog sirćeta
- 1 čen belog luka
- 1 kašika listova peršuna
- 1 kašika limunovog soka
- 4 lista zelene salate
- 4 grančice peršuna
- biber
- so
Priprema
Prepolovite avokado pa izvadite košticu i izdubite meso, ali pazite da ne oštetite omotač, pa stavite sa strane. Meso od avokada stavite u mikser pa dodajte jaja, sirće, zgnječeni beli luk, sok od limuna i iseckane listove peršuna. Dodajte so i biber i začinite po ukusu. U izdubljene polovine avokada rasporedite pripremljenu smesu. Na tanjire naređajte listove zelene salate pa stavite punjeni avokado. Ukrasite grančicama peršuna pa odmah služite. Prijatno!
BRZINSKO ČUDO ZA STO! Zapečena testenina sa jogurtom i jajima – gotova za 30 minuta, nestaje iz tepsije!
Služi se toplo, a savršeno se slaže uz šolju domaće supe
POSNI PASULJ SA POVRĆEM Osvaja na prvi zalogaj, zaboravićete na onaj sa mesom potpuno
Idealno jelo za sve oni koji poste
KUVANI KISELI KUPUS SA BUTKICOM I SLANINOM Starinski recept iz Mrčajevaca, bolji čak i od sarme
Donosimo vam najbolji kiseli kupus sa suvim rebrima po kafanskom receptu iz Mrčajevaca
OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA JNA Kuvar pokazao dugo čuvani recept za pravi vojnički pasulj
Važno je znati da se pasulj ne meša do zaprške kako bi zrno ostalo celo i kako ne bi zagorevao
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci je savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
Komentari (0)