PUNJENI AVOKADO Sa jajima, slasan i aromatičan, prste da poližete
Drugačije jelo, a osvaja na prvi zalogaj.
Potrebno je:
- 2 avokada
- 4 tvrdo kuvana jajeta
- 2 kašike jabukovog sirćeta
- 1 čen belog luka
- 1 kašika listova peršuna
- 1 kašika limunovog soka
- 4 lista zelene salate
- 4 grančice peršuna
- biber
- so
Priprema
Prepolovite avokado pa izvadite košticu i izdubite meso, ali pazite da ne oštetite omotač, pa stavite sa strane. Meso od avokada stavite u mikser pa dodajte jaja, sirće, zgnječeni beli luk, sok od limuna i iseckane listove peršuna. Dodajte so i biber i začinite po ukusu. U izdubljene polovine avokada rasporedite pripremljenu smesu. Na tanjire naređajte listove zelene salate pa stavite punjeni avokado. Ukrasite grančicama peršuna pa odmah služite. Prijatno!
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)